fredag 31 oktober 2014

SECOND BREAKFAST!



God morgon fredag!
Visst är känslan underbar.
Sitter här o njuter av min "second breakfast" som söta systerdotter Millie alltid säger när mormor ta ytterligare en kopp kaffe med ngt sött. Nu när mörkrets tid är här vad passar då bättre än att ta tid o njuta o bläddra i min nya bok BELYSINGSBOKEN. En underbar bok som ger en tips till det vi ofta är mycket dåliga på, belysning...även jag har mycket att lära när det kommer till detta ämne, så här skall det läsas från pärm till pärm, man kan aldrig lära sig för mycket! Låter detta intressant eller vill du kanske ge den i julklapp till någon så skall du hitta den i bokhandeln from 16 oktober. Nu dags för egentid...laddar för en  full helg på Slättarpsgård med massa sälj, piff, inspiration o ett o annat bus!
Hoppas ni också får en bra början på helgen o en härlig fredag!
Stor kram Anna

torsdag 30 oktober 2014

HÖST I PARADISET!














Hej på er i detta underbar höst väder!
Vad passar bättre än att visa att även hösten har kommit till mitt paradis. Det krispigt gröna o ljuvliga rosor har bytts ut mot magiska höstfärger, nypon o pumpor i olika storlekar o färger. Sist rosen fick förgylla vardagsrummet, helt galet att det finns rosor i oktober? Men visst är hösten underbar o ni som har möjlighet att åka till Österlen i helgen, missa då inte Österlen lyser som fyller 10 år... det är helt magiskt. Så här såg det ut sist vi var med! Nu måste jag jobba vidare. I kväll är det föreläsning hos Mäklarhuset så jag har lite att fixa...ses vi??
Njut av hösten!
Kram Anna

onsdag 29 oktober 2014

BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR!










 



God morgon!
Så här lycklig blir jag när jag får inspirera människor, det är det jag älskar  mest av mitt jobb som inredare. Att tillsammans med kunderna o massa härlig inredning få bygga ett förslag/inspiration till hela hemmet eller ett speciellt rum. Att ta in trender, färger, former. material o personlighet o göra det till kundens egna oas/borg, där man kan ladda energi o bara vara!
I konceptet bästa av två världar får ni just det, bästa inom inredning o mode tillsammans med arbetskamraterna, vännerna, släktingarna eller tjejgänget, valet är ditt! Vi slår upp portarna till Slättarpsgård o välkomnar er en mysig, personlig o inspirerande kväll! Ni bestämmer dag o tid o jag o Kristina inspirerar er i allt inom det bästa av två världar.
Bilderna är tagna från ett av våra mysiga privata events som vi har hållit på Slättarp under hösten. Kanske är detta något för dig o dina vänner?
Överraska en vän på födelsedagen eller bjud dina vänner på en unik kväll, ta kollegorna ifrån jobbet o ut på härliga Slättarp...valet är ert!
Hoppas vi hörs o ses!
Hör då av dig på anna@annainreder.se så skräddarsyr vi en härlig kväll för er!
Nu dags för vatten gympa sedan hem o ta hand om en gedigen todo lista!
Njut av lillördagen!
Kram Anna

tisdag 28 oktober 2014

LADDAT BATTERIERNA!


Hej alla!
Ledsen att ni inte har hört av mig innan men jag kände att jag behövde lite paus i paradiset. Barnen har lov o ville ge dem lite härlig mammatid o energi några dagar till o då finns det inget bättre ställe för oss än Brantevik. Där är nätet segt o vi passar på o göra annat utan att ständigt vara uppkopplade...nyttigt även för mig!
Medans barnen tog sovmorgon passade jag o Chippen på att gå en underbar promenad längs havet, finns ingen bättre början. Paradiset visade sig från en absolut fantastisk sida! Hoppas ni också har det underbart o njuter av varandra! Nu har vi just kommit hem, Ludvig skall till kusinerna, Julia på bio o Mats o jag skall ha en date på Bauhaus behöver fräscha upp lite kranar o blandare, sen brasa o nyinköpta ostar från Börje Olssons skafferi där vi åt lunch innan vi åkte hem.
Ha det fortsatt mysigt!
Kram Anna
 

måndag 27 oktober 2014

JULPYSSEL O BRA DIY!

God morgon!
Ny vecka med nya möjligheter, här blandar vi höstlov med jobb o lite andra förberedelser för kommande föreläsningar, kolla här för info o datum!
Nu börjar det klia lite i mina fingrar, vill sätta igång med pyssel o fina arrangemang inför den kommande julen!


Det finns så många enkla o vackra sätt att skapa stämning o jul mys utan att det behöver kosta mer än lite tid o tålamod!
Konservburk, spik o en hammare kan bli en vacker lyckta, eller varför inte använda ett gammalt rivjärn?
Mor Annas pepparkaksburk med lite mossa o band, kan bli en adventsljusstake.


Värmeljuslykta av vackra röda äpplen passar lika bra ute som inne!
Skapa ditt egna kanelljus med stänger o lite band, doften kommer bli ljuvlig.
Gör dina egna ljuslyktor ute med hjälp av vatten o lite bär o kvistar, om det blir så kallt att de inte smälter? Visst är de helt underbara, något för er uppe i norr.
Skapa egna klockor av te eller kaffekoppar med snöre o en minibjällra! Vackert både som borddekoration o i granen!
Ytterligare en girlang, apelsinskal eller pepparkakor, valet är ditt!
Ännu ett vackert sätt att skapa stämning med ett äpple. Gav detta mersmak o ni vill ha ännu mer inspiration hoppas jag att vi ses på någon av min föreläsningar, nu frukost o lite mys med barnen. Sedan bär det av till Paradiset för konsultation o mys med mina föräldrar...ni hänger väl med??
Ha en bra start på veckan o en härlig måndag!
Kram Anna

söndag 26 oktober 2014

GRATIS INSPIRATION.

God morgon Söndag!
Vill passa på att informera er om mitt samarbete med Mäklarhuset i Vellinge.
Passa på, en helt gratis inspirationskväll fylld med
värmande inspiration av mig som kör en kort, intensiv föreläsning om hur man skapar värme i sitt hem utan levande ljus o brasa, lovar det finns massa bra sätt! Nu dags för hotellfrukost o sedan väntar en heldag på Tivoli!! Myssöndag när den är som bäst!
Hoppas vi ses den 30,e i Vellinge,
annars har ni massa andra inspirerande tillfällen här!
Stor varm kram Anna

lördag 25 oktober 2014

EN NATT I KÖPENHAMN...























...med familjen!
Älskar att vara tillsammans med min familjen, är inte så ofta längre då barnen börjar bli äldre o mer uppbokad på eget håll, men vi försöker få till det lite då o då! Nu skall vi till Köpenhamn, bo på mysiga Scandic Copenhagen, njuta av god middag o på söndagen blir det först lång hotellfrukost, sedan heldag på Tivoli o deras Halloween utställning o allt annat roligt tillsammans med bästa vännerna o hela deras familj. Då blir det kul både för stora o små!!



Har ni inte varit där rekommenderar jag det verkligen. Gjort med god smak o med massor av kretivitet, på kvällen blir det lite läskigare men helt magiskt! Innan vi åker skall jag gå på detta ROSA EVENT, känns skönt att bidra. Ni har väl inte missat att Maja Cottage o jag har ett JULEVENT ihop... nyfikna kolla då här för info o anmälan, hoppas vi ses!
Önskar er alla en härlig helg!
Stor kram Anna

fredag 24 oktober 2014

MUMSIGA MUFFINS!



God morgon!
Äntligen fredag igen o höstlov för många  det skall vi fira med extra god fika, eller? Gjorde dessa mumsiga muffins med äpple o kanel( skippade mandelmassan i mina) till mitt homeparty i tisdags.
Att jag sedan hade varit duktig o plockat in våra äpplen från trädgården o gjort äpplemos på, gjorde ju att de blev extra goda!
Nu dags att ta tag i denna dagen har lite att beta av o sedan planera inför i morgon, för då åker vi iväg med barnen  på lite höstlovsmys.
Mer om det i morgon!
Ta hand om varandra o njut av höstlovet hemma eller om ni har lyxen att flyga iväg någonstans!
Happy Friday!
Stor kram Anna