tisdag 20 mars 2018

VILKEN KVÄLL...

...VI FICK MED STILSNACK!
Att få kicka igång ett nytt liv som delägare i Slättarps Gårds butik med att fira lite extra och bjuda in dessa underbara tjejerna var ngt jag och Charlotta visste att vi ville, att det skulle bli så här bra kunde vi bara önska.
Efter 2 veckor var eventet fullbelagt och på väntelistan stod 50 till, som tyvärr aldrig fick plats...vilken succé! Vi hoppas att till sommaren få bjuda in denna härliga podd duo- STILSNACK igen...så håll utkik här eller på Instagram och Facebook.
Både Katarina och Jannice plockade fritt i från butiken sina favoriter och de mode och inredning som speglade vårens/ sommarens trender bäst.
 I 1,5 timme njöt vi av ett mkt bra föredrag, som gav ny och härlig inspiration inom allt vi vill veta och behöver inom inredning, mode och stil.
Ett härligt urval av både mode och inredning fick vi njuta av, vissa saker sålde slut...men en del finns fortfarande kvar
Vårens blommor färger och detaljer gick som en röd tråd genom hela föredraget och det märktes verkligen på kunderna att de verklige var sugna på att skapa vår i både hem och garderob.
Efter föredraget öppnade vi upp till full shopping, diskussion, inspiration och glädje i både butik och eventlokal.
Selected Femme hade med sig en unik kollektion som denna kväll såldes för 30% av priset...så mycket snyggt!
Tack alla ni som kom, härligt att få fira lite extra med er, håll utkik på bloggen, för nu har vi lottat de fina priserna...vem vinner öron hängen från Dyrberg & Kern och fint kuddfodral från Day Home.
Varmt välkommen tillbaka till en butik som ständigt förändras och fylls på med härliga nyheter.
Stor kram Anna
Bild 1,7och 10 är lånade av Stefani Lavess .Resterande är tagna av mig.

Inga kommentarer: