söndag 24 juli 2011

Sommar dessert!




En ny underbart god och enkel dessert!




Fläderblomspannacotta med sommar bär:
10 pers.

6 gelantinblad

6 dl visp grädde

3/4dl socker

3 dl matlagningsyoghurt

1 1/2 dl koncentrerad flädersaft.

Garnering: Härliga sommarbär.



1. Lägg gelantinbladen i kallt vatten i ca 5 min. Koka upp grädde och socker. Ta av från värmen.

2. Ta upp gelantinbladen och låt den smälta i grädden. Rör ner m.yoghurten och saften.

3. Häll upp i glasen och låt stå i kyl i minst 4 timmar.

4. Garnera med bär/frukt.


Så gott och friskt!

Lycka till och smaklig spis!


I dag skall vi fira min halvsyster Sarah och Pappa, hoppas att det blir lite bättre väder så att vi kan grilla och sitta ute. Hope tou have a great birthday morning, Sarah!

Önskar er alla en mysig söndag!

Kram Anna

Inga kommentarer: