onsdag 4 juli 2012

Sy bord och nytt projekt!

Söt grå blå färg!
Farmors lilla sy bord fick stanna kavar fast i ny skepnad.Var så trött på att se den fula gula slitna träfärgen. Vi hade bestämt oss att vi skulle slänga det.........men så hade jag lite tid och färg över. Vad tycker ni??
Vi har två sådana här stolar, en i sov rummet och så den här som har stått ute i förrådet, jag har alltid gillat dem men inte haft tid att ge dem lite kärlek, men det skall det ändras på. Vi behövde en skön stol till i vårt vardagsrum, så vad tror ni? Tänkte klä den i samma tyg som soffan (beige linne), båda stolarna i samma tyg. Kanske vill man ha dem som ett par någon stans i framtiden?
Nu är det dags att jobba min sista dag innan semestern, under torsdag och fredag blir det full koncentration på matlagning och organisation inför Julias konfirmation, vi blir 50 personer och jag skall fixa buffén själv......kul men ganska stressande! Lovar att ni skall få ta del i det mesta på vägen dit, om jag hinner blogga. Ny skall jag in i duschen....sen blir det jobb, i dag skall jag skylta det andra  skyltfönstret med  Ocean House, underbara möbler och inredning i New England stil. Lite mer stars and stripes känsla i dag när det är 4 juli!
Ha det toppen!
Kram Anna

1 kommentar:

Lina sa...

Hej!

Älskar du - liksom oss - gammal och nött heminredning?! Vi har en nystartad blogg där inläggen är fullkomligt PROPPADE med inspirationsbilder, tips och Gör-det-själv (tutorials)! Vi har också en Till-Salu-kategori med väl utvald och helt unik heminredning!
...för de som inte vill missa ett enda inlägg finns vi på Bloglovin! VÄLKOMMEN IN!!!
Ha en kanondag! KRAM // Lina

PS. Gillar du tatueringar finns en något äldre blogg smäckfull av tips, målningar, äventyr och Requests! ;) ...funderar du på en tatuering men inte hittat det perfekta motivet? Tveka inte på att höra av dig! ;) http://liinanonstop.blogg.se