tisdag 15 december 2015

VILL DU JOBBA MED INREDNING...

...O BOR NORRÖVER, KIKA DÅ HIT!
Nu har ni möjligheten att få jobba det roligaste som finns... inredning!
Inte vilken inredning som helst utan en fantastisk blandning av det mesta ni behöver till ett vackert, balanserat o personligt hem.
Vad säger ni om en mix av Sthål, Simply Scandinavia, Bliss Home, Brita Sweden, Solitaire Design o Hagedornhagen, de  finner ni hos Ellens Agentur.
 
Nedan har ni annonsen o lite mer info:

Underagent/säljare till Ellens Agentur – till distrikt Stockholm/Mälardalen och norra Sverige Ellens Agentur är ett svenskt företag som etablerades 2010. Agenturen inriktar sig till butiker inom hem, bädd och bad. Vi söker vi nu en underagent/säljare som ska introducera samt sälja inredningsprodukter till butiker i Stockholm/Mälardalen och norra Sverige – en marknad med oändliga möjligheter.

Ni kommer att vara ansvarig för att bygga upp och underhålla din egen distriktsbaserade kundkrets. Vi värdesätter dina undersökande förmågor och ditt initiativtagande och tålamod.


Som säljare bör Ni vara bra på att förfoga över er dag och tycka om att arbeta självständigt i en bra arbetsmiljö och med självdisciplin. Det bör vara naturligt för dig att följa upp, vårda och serva dina kunder både före och efter försäljningen har ägt rum. Vi tror att Ni har en gedigen erfarenhet av försäljning, och då helst inom inredningsbranschen. Ni kommer också aktivt delta på mässor i Sverige. Som underagent driver ditt egna företag

Tillträde enligt överenskommelse.

Tycker ni att det låter intressant, eller känner ni någon som skulle passa för detta, så mejla till Anna Ekelund på: anna@ellensagentur.se.

Lycka till!

Här hemma är lägenheten fullt av karlar... VVS, Tv o elektriker i en härlig röra som gör så fint.
Njut av tisdagen!
Kram Anna

 

Inga kommentarer: