onsdag 6 april 2016

VÅRT SOVRUM FÖRE O EFTER...

...med ljuvliga textiler från SIMPLY SCANDINAVIAN!
Man kan inte tro att det är samma rum, så glad att jag gjorde precis som min första inspirationsbild som jag sparade i mappen för drömmen, kommer ni ihåg!
Vi är så nöjda att garderoberna äntligen är på plats o visst har Vedum gjort ett fantastiska jobb. Sovrummet är klart till 80%...lite små detaljer som också skall förgylla o sättas plats.
Gardiner skall också komma på plats men nu njuter vi av underbara textiler i från Simply Scandinavian, fantastiska mjuka o krispiga lakan o örngott. 

Även vackra o mysiga Waffle Knit Throw  värmer gott om man vill ta en eftermiddags lur... sen kunde den inte vara bättre i färgen till mina nya Day kuddar.

Alla lakan även- Gotland Star-Lt Grey som man kan köpa här, kommer i vackra påsar...kanske ett bra sätt att hålla ordning i linneskåpet?
Lite fina detaljer har vi fått på plats. När vi inte fick rum med nattduksbord letade jag med ljus o lykta efter något smart som vi kunde ha istället. Visst är denna vägglampa- Wall från Ellos helt perfekt, lampa o hylla i ett, vad mer kan man behöva?
Knopparna blev enkla o snygga från Ikea, tycker att de passar perfekt till de fina grå spegeldörrarna. Behövdes något litet o mjukt som rundade av de kantiga formerna i garderoben,
Nu när våren är här o värmen kommer allt närmare njuter vi av att ha en balkong precis utanför, det är ngt speciellt med att höra fiskmåsarna o havets brus...fortfarande lite overkligt, känns lite som om man bor på ett hotell.
Njut nu av er lillördag, här är det dags för jobb...hoppar in lite extra pga. sjukdom. Så har ni vägarna förbi Slättarpsgård, så hoppas jag att vi ses!
Kram Anna

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh va fint ! Vilken fin blå väggfärg ni har i Vardagsrummet . Vad är det för färgkod på den ? Ha en fin dag

Anna Inreder sa...

Tack söta, den heter Glowing Paris SO10.50. Nordsjö!
Trevlig helg. Kram anna

Anonym sa...

Snyggt! Hade ni hantverkare som satte upp skåpen runt/över sängen, eller gjorde ni det själva? Ca. pris? Precis så som ni har gjort skulle vi vilja ha det! ;) Så snyggt!