Från höger: Rabarber till pajer, kompotter och chutney. Mynta tilll Mohitos och sommaren jordgubbar
Rormarin till den färska potatisen i ugn med balsam vinäger och Fransk dragon till kryddsmöret och gods grill såser.
Stäpp salvian som blommar med små skira vita och blå blommor och ger en underbar färg till kryddlandet!
Till sist men inte minst Salvian som jag använder till massor av saker men favoriten är nog att ta några blad till den parmalindade kyklingen och sedan lägga den på grillen. MUMS!
Hoppas att detta kan inspirera er till att ha fler färska kryddor i köket, balkongen, täppan eller trädgården!
Hoppas att detta kan inspirera er till att ha fler färska kryddor i köket, balkongen, täppan eller trädgården!
I dag är det FREDAGSMYS, ha det underbart!
Kram Anna
2 kommentarer:
Hej Anna! Bara att läsa och titta på din blogg idag kunde man nästan känna underbart doft från alla kryddor!
Har en trevlig fredagsmys!
Kram Sirpa
Vad fint du har gjort, jag ska ta och plantera lite kryddor på vår balkong, de kan jag inte leva utan i sommar!
Kram
Skicka en kommentar