Nu är RABARBERNA som bäst!
Blanda dem med hallon och lite äpple så lovar jag att pajen blir lyckad.
Mitt favorit recept delar jag med mig av idag.
Smulpaj med kardemumma:
200 grader i 25 minuter.
4 1/2 dl vetemjöl
225 g smör
1 1/2 dl socker
1 1/2 dl hackad mandel
Kardemumma efter smak på rabarberna.
Unna dig/er en härlig paj nu under helgen!
Förhoppningsvis slutar det regna och solen kommer fram, så kan man kanske sitta i trädgården och njuta av en nygräddad paj!
Ha det underbart!
Kram Anna
3 kommentarer:
Vad gott den ser ut! Kardemumma kan jag tänka mig passar verkligen bra till rabarber. Det ska jag komma ihåg. Tyvärr blir det ingen egen rabarbar i år efter flytten. Men till nästa år! Den är precis nyplanterad.
Hej! Det är så gott med rabarber! När de tyger upp i affären så vet man att det är inte långt till sommaren! Har det bra!
Kram Sirpa
Sååå gott det ser ut.. Vill ha rabarber i trädgården, skall nog tigga av min mamma..
Kram Mia
Skicka en kommentar