måndag 12 december 2011

Save your sofa!Save my sofa...........rädda din IKEA soffa!
Save my sofas företags idé är att du skall tänka lite miljösmart och istället för att köpa en ny IKEA soffa, så köper du en ny klädsel . De erbjuder massor av klädslar i ett stor urval färger, material och kvaliteter. Flera av klädslarna till IKEA sofforna är dessutom i 100% återvunnet material - du sparar både din soffa och miljön!
Så gå nu in och leta upp den klädsel du alltid har saknat till din perfekta IKEA soffa, men som börjar bli lite sliten och ofräsch!

Tillsammans med företaget Save my sofa har jag fått äran att lotta ut en soffklädsel till Er IKEA soffa, i det klassiska tyget CANNES beige.
Om du vill vara med och tävla, skall du gå in på deras sida och leta upp din favoritklädsel. Skriva en kommentar om vilken soffa du har, till mig innan den 6/1 samt gilla & dela dem med era vänner på Facebook - www.facebook.com/savemysofa
Så gör nu som vi , tänk på miljön och gå in och tävla!
Jag håller tummarna!


Ha en toppen start på en ny vecka!


Kram Anna

2 kommentarer:

Allt och/eller Inget sa...

Smart idé det där med att tillverka sofföverdrag till Ikeas soffor. Även www.bemz.se kör väl nåt liknande upplägg, fast kanske inte återvunna och miljövänliga tyger.
Kram Linda

sigfridpettersen63 sa...

Hei, smart å fornye en Ikea soffa med et nytt trekk, jeg er gjerne med!

God nytt kreativt år!