fredag 30 januari 2015

VÅRT HJÄRTA BLIR 18!

God morgon!
Idag är ingen vanlig dag i dag är det vår dotters 18 års dag.
Helt otroligt kära Julia... du blir bara äldre o äldre o din mamma o pappa blir bara yngre o yngre??
Vill ni hänga med på en liten överrasknings presentation så skrolla ner!
Ibland glömmer vi att du snart är vuxen o vi vill att du skall busa o mysa med oss lika mycket som du alltid gjorde när du var mindre...
Din humor, spexighet, att synas o vara i centrum har du nog fått av oss båda men pappa står oftast för det knasiga o spexiga buset...
 ...o jag-mamma för det underbara myset, kramas det gör vi ofta o det är underbart!
Barn har alltid gillat dig o att du är den absolut bästa barnvakten man kan önska sig, det vet nog alla i vår vänskap. Undra vilket barn du inte har burit, nattat o lekt med, men den som gillar dig allra bäst är nog Esme (på bilden), som du passar ibland även idag!


 

 Att träffa första kärleken genom hans lillebror som du också passade var ett smart drag o gulliga var ni...som en lite familj!
 
 Du har alltid varit den bästa av systrar o jag har alltid haft stor hjälp av dig, hoppas att ni alltid kommer att vara lika söta mot varandra. Denna ljuvliga bild säger allt!
Din tonårs tid har sprungit förbi o en vackrare fjortonåring kan man knappast önska sig.
Dansa har alltid varit din grej o vi har suttit många gånger o gråtit av stolthet över din förmåga. Så glad att du fortsätter att dansa o hoppas att du kommer att fortsätta hela ditt vuxna liv.
 Allt började när du var 6år på Maria Jazz där du har dansat balett...
...river dans o jazz o nu har du tagit nästa steg inom salsan i Malmö, som du hoppas kommer bli en pardans längre fram,  Julia sluta aldrig att drömma! 
Att börja på Bladins var ett stort o modigt steg men det har gjort dig till en fantastisk stark, utåtriktad, säker o modig kvinna. Att du sedan har träffat ett helt gäng med nya kompisar gör saker ännu bättre...
 ...men du är även en trogen o kärleksfull vän som aldrig släpper taget om bästa kompisen Nora, som vi ser som vår andra dotter.
När du är stressad eller  lite nere eller behöver koppla av... botar du det ofta med att baka de godaste kakor, pajer o desserter o du är verkligen vår egna lilla Leila bakar! Fast städa köket det får du lära dig, fniss!
Att få uppleva saker med dig är det bästa vi vet o att få åka med dig till Paris, bara du o jag var en dröm, o om du vill... vill jag gärna göra om det om o om igen!
Du kommer alltid att vara vårt lilla hjärta, vi är så stolta över dig o ser verkligen farm emot att se dig ta an vuxenlivet...med oss om vi får vara med på ett litet hörn?
I dag skall vi fira dig med bubbel god mat o din favorit prinsesstårta, detta inlägg o kärleksförklaring blir din första överraskning...jag lovar att det kommer fler!
Njut av dagen...du är bäst!
Stor kram Mamma o pappa.

Inga kommentarer: