torsdag 3 november 2016

SKAPA VÄRME...

...nästa ämne i min studiecirkel!
Mitt absolut bästa tips när det kommer till färgsättning av sitt hem är att följa naturen o de olika säsongerna. Höstlöven o deras underbara färger visar oss vägen, så låt dig inspireras!
Älskar att inspirera o det är så kul att jag har fått starta en studiecirkel i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan i Trelleborg o kanske blir det även Malmö till våren.
Vi har redan gått igenom Färg i harmoni o Rensa i röran med smart förvaring o nu är det dags för Skapa värme i ditt hem. Sista gången blir det julinspiration delux!
Nu känner man med hela kroppen att man vill ha värme av oliks slag, hösten är här o kylan börja kännas. Tända ljus är ofta det man börjar med, sen behövs bättre belysning, varm filtar, värmande färger på andra textiler o detaljer i en varm färgskala skapar också mer värme o en bättre balans i rummet.
 Brukar föreslå att man har mist tre synliga detaljer i samma färgskala i ett rum...vill man ha fler är ett udda nummer bäst. Så 5,7...etc. Detta skapa balans!
I dag finns det så mycket snyggt som skapar värme inom framför allt textiler, fällar o skinn. Detaljer i guld o mässing skapar också en varm o mysig känsla. Växter, blommor o grenar i krus o vaser i varma toner är också ett enkelt o effektivt sätt att skapa värme. Så här skapar vi värme o hintar med julen på Slättarpsgård.
I dag är jag på plats mellan 11-17 för att hjälpa er med era hem. så passa på o skapa värme nu, hoppas vi ses!
Stor kram Anna
 

Inga kommentarer: