tisdag 11 maj 2010

Vårens första rabarber!



Nu är RABARBERNA som bäst!
Blanda dem med hallon och lite äpple så lovar jag att pajen blir lyckad.
Mitt favorit recept delar jag med mig av idag.
Smulpaj med kardemumma:
200 grader i 25 minuter.
4 1/2 dl vetemjöl
225 g smör
1 1/2 dl socker
1 1/2 dl hackad mandel
Kardemumma efter smak på rabarberna.
Unna dig/er en härlig paj nu under helgen!
Förhoppningsvis slutar det regna och solen kommer fram, så kan man kanske sitta i trädgården och njuta av en nygräddad paj!
Ha det underbart!
Kram Anna

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad gott den ser ut! Kardemumma kan jag tänka mig passar verkligen bra till rabarber. Det ska jag komma ihåg. Tyvärr blir det ingen egen rabarbar i år efter flytten. Men till nästa år! Den är precis nyplanterad.

Sirpa sa...

Hej! Det är så gott med rabarber! När de tyger upp i affären så vet man att det är inte långt till sommaren! Har det bra!
Kram Sirpa

Photo by Maria sa...

Sååå gott det ser ut.. Vill ha rabarber i trädgården, skall nog tigga av min mamma..

Kram Mia