fredag 2 mars 2012

Två kreativa tjejer..........


........med massa olika saker på gång! Nu skall vi samarbeta under våren, gå in HÄR om du är nyfiken? Jag vill gärna presentera mina nya kollegor:

De är:  Två tjejer som heter Jennica och Nellie och tillsammans driver vi ett företag som heter Kanel & Cayenne. Vi driver Kanel & Cayenne bredvid våra ”vanliga” jobb, som faktiskt är på samma arbetsplats och vi trivs bra där. Dock känner att vi inte gör det som vi egentligen brinner för, nämligen kreativitet och möjligheten att inspirera andra.

Vår dröm är att ha ett underbart hus på landet där vi skall ha en butik, en lokal för aktiviteter såsom kurser, inspirationskvällar, temakvällar och liknande, kanske ett litet
café.....jaaa, helt enkelt ett ställe för en paus i vardagen, ett ställe där man verkligen gör något för sig själv.

I vår webbutik så erbjuder vi ett sortiment som är noga utvalt och vi säljer enbart produkter som vi själva tycker om och står för. Vissa av våra produkter är egendesignade och helt unika och andra kommer från leverantörer som även de är noga utvalda. Vi har bestämt oss för att inte sälja stora kända varumärken, utan vi inriktar oss istället på lite mindre – och gärna lokala – varumärken.

Genom att ordna aktiviteter vill vi inspirera till att ta en paus i vardagen och göra
något för sig själv, något man tycker är kul och får energi av och kanske även utmana sig själv lite grann. Vi kommer att ha inspirationskvällar med spännande och mysiga ämnen, men även ha kurser och lite annat.

Båda två har vi familjer och att kombinera detta med heltidsjobb och nu vårt eget företag är ibland en logistisk konst! Det har visat sig vara tuffare än vad vi trodde och ibland känner vi att det går för långsamt framåt, men vi har lärt oss att det ibland är positivt att saker få ta sin tid.

Gå gärna in och gilla oss under helgen på Facebook!
Trevlig helg!
// Jennica och Nellie 

Inga kommentarer: