lördag 14 maj 2016

LEXINGTON + BORÅSTAPETER = SANT

 God morgon lördag!
Jag är ingen New England älskare, men dessa bilder o tapeter från BORÅSTAPETER gillade jag verkligen. Så snygga, klasiska o stilrena.
Samarbetet mellan Lexington o Boråstapeter är sant!
Lexington har redan ett gediget sortiment inom både mode o inredning o ville skapa en tapetkollektion för att göra ett helhetskoncept.
"En blårandig arbetsskjorta, vindpinat solblekt trä, naturmaterial som läder, linne, sten, hav, och sand samt en avslappnad östkustlig livsstil är inspirationskällorna till denna klassiska New England-kollektion. "

De naturnära färgtonerna sand, naturbeige, dimrosa och mörkblå är genomgående i hela kollektionen och sätter den lugna avslappnade känslan.
Kollektionen kommer att komma i 35 olika delar och  kommer att kosta 899kr/ rulle. Lanseringen sker kanske på en butik nära dig den 21 september så hål utkik!

När det är dags för en renovering av vårt lilla hus i Brantevik, skulle jag väldigt gärna ta in någon av dessa tapeter. De hade passat så bara när vi har närheten till hav, vind, vatten.


En klassisk blåvit randig, precis som lakanen o skjortorna kan väl aldrig bli fel!
Vill man inte ha blå nyanser är New England o Herman i naturtoner helt underbara.
Nej, nu dags för en inspirerande dag på Slättarpsgård, hoppas vi ses. I kväll blir det Mello för hela slanten, jag tror Frans kommer gå långt...vad tror ni!
Ha det bäst!
Kram Anna


Inga kommentarer: