söndag 1 januari 2017

10 BÄSTA MINNEN UNDER 2016.

GOTT NYTT ÅR, KÄRA NI!
Hoppas ni hade en härlig kväll i går o firade in det nya året ordentlig. Denna nyårsdag blickar jag tillbaka o minns mina 10 bästa minnen under 2016.
Vi började året tillsamman i Sydafrika där vi fick uppleva allt ifrån safari, storstadspuls, bad o sol till vindistrikt med magiska viner o underbar mat.
Väl hemma efter 3 härliga veckor var det dags att börja bygga upp Drömmen i Malmö, vårt ny hem.
Innan det var dags för skola o jobb var vi på Ystad Saltsjöbad o firade mina föräldrars 50-åriga bröllopsdag, så stolt över deras kärlek och prestation.
Sen kom vintern, jag har njutit av många långa PW längs havet och runt om i magiska parker ett stenkast från vårt nya hem. Denna utsikt är magisk året om!
Våren bestod av massa härliga jobb, renovering o fix av vårt ny hem o förberedelser inför Julias student.
I juni var det dags för Julia att ta första steget ut i vuxenlivet o för oss att inse att hon var vuxen. Du o dina vänner var i era essen, så underbarta att se...som ni hade längtat.
Vi fick en magisk dag o kväll tillsammans med nära o kära på Slättarpsgård. Kan nog påstå att detta var en av sommaren absolut bästa kvällar.
2 härliga veckor i paradiset hann vi också med, innan det var dags att...
...säga förväll till Julia som var så redo o modig att bege sig till Paris som aupair o studera ett år. Självklart var detta en sorglig dag också, men jag kände mig nog mest stolt över att se henne så målmedveten o redo.
Att bara vara 3 tog lite tid att vänja sig vid...men nu var det dags att ge hundra procent till Ludvig som hade haft en tuff start med flytt, separation från sina Vellinge vänner o ny skola i en ny stad.
Nu trivs han som fisken i vattnet o går från klarhet till klarhet i det mesta. Bra kämpat Ludvig!

Vi bestämde oss att starta vår tid som de "3 musketörerna" med en härlig avkopplande resa till Mallorca. Älskar verkligen denna underbar ö.


I september var det dags att åka på inspirationsresa till Paris med Charlotta, skulle även äntligen få uppleva Maison Object. Underbara dagar med en fantastisk vän, kollega o chef.
Passade självklar på att besöka Julia några dagar i Versailles o kunde bocka av ännu en önskan...att få besöka detta magiskt vackra slottet med bästa guiden.

Underbart att se Julia igen o att veta att hon verkligen har det såå bra. Min egna lilla fransyska!
Hemma i drömmen börjar det mesta falla på plats o vi trivs så bra.
Nu var det dags att öppna lägenheten för våra nära o kära o fira detta med en mingelkväll.
Vi fick ännu en magisk kväll med våra underbara vänner o familj, detta är verkligen en partyvåning!

I december var det dags att börja, vi njöt verkligen att få pynta o skapa julstämning i vårt nya hem. Första julen i drömmen måste ju vara glittrig o helt underbar!
Nu hoppas jag att ni vill följa med mig på ytterligare ett spännande år med många nya härliga projekt, jobb, mässor, resor o inspirerande inlägg.
Skål o varmt välkommen 2017!
Nu kör vi...
Stor kram Anna

2 kommentarer:

simplicity sa...

Gott nytt år vännen min! Fint inlägg. Ser fram emot 2017 med dig och din fina familj! PUSS

Anna Inreder sa...

Tack det samma vännen, jag 2017, känns som det kommer bli ett fantastiskt år!
Kram