onsdag 29 februari 2012

FAVORIT på Formland!


God kväll alla bloggisar!
Detta underbara set om två metall krukor/kärl blev min absoluta favorit på Formland! 
Direkt när jag såg den på mässan så tänkte jag, gud vad det hade varit vackert med en orkidé i den lilla och en stor murgröna i den lite större. Vad tycker ni?
Här hemma händer det nya projekt varje dag....älskar när det blir av!
Tur jag har min svärfar, jag pekar och bestämmer och han gör! :)
Snart kommer fler bilder!
Nu väntas kaffe och lite Ben & Jerry! MUMS!
Ha en härlig kväll, skall snart ha för hör med min dotter, hon skall ha stort prov i sexualkunskap, men det kan jag allt om????
Kram Anna

Vår inne och ute!

Visst är det underbart att våren är på väg! 

Genom att ha vackra pärlhyacinter och tulpaner inomhus, känns det som om man suddar ut gränserna mellan ute och inne. För i gräsmattan börjar vitsippor, vintergäck sticka upp och snart blir det ett blått hav av alla pärlhyacinter under körsbärsträdet som jag satte i gräsmattan förra året.

  • Ni slänger väl inte era vissna lökar? 
  • Lägg dem i en påse och låt blasten vissna. 
  • Sedan kan du bara gräva ner dem i marken, så kommer de året efter!
Ni missade väl inte mina härliga vårtecken från paradiset!
Nu tillbaka till tråkigt pappers arbete och mejl.......vill vara kreativ. I efter middag kommer svärfar då blir ytterligare ett projekt klart.
Ha en underbar dag!
Stor kram Anna

tisdag 28 februari 2012

Möjligheternas skål!


Nu står den här i min fönsternisch, min underbara träskål. Fylld med vackra klot från Thailand, vit oljekanna med murgröna. Enkelheten och blandningen av vitt, krispigt grönt och en varm brun är "the skit"enligt mig. Till sommaren skall den användas som salladskål, eller så kan man plantera i den!?
Visst är den snygg!
Gud vad jag har mycket att stå i just nu.  Vill inte klaga men dagarna flyger iväg. Kurser,nya projekt, foto jobb, konsultationer, partyn med L&R och så alla tråkiga räkningar, ibland hade det varit underbart med en sekreterare!
Ha en fortsatt härlig dag!
Stor kram Anna

måndag 27 februari 2012

KURS SCHEMA I VÅR!


När jag skrev om detta sist på bloggen så fick vi en liten söt prinsessa i Sverige. Så nu får ni inredningskurs schemat igen plus lite härlig info och koll på hur det ser ut och fungerar!
Varmt välkomna!
Kram Anna

Biblioteks känsla?




Måndag igen, men det känns helt ok. Vi har haft en fantastisk lång helg tillsammans i mitt paradis, BRANTEVIK! Att man kan må så bra genom att byta miljö några dagar.......så härlig känsla!
Vad har ni gjort?
Lovade er att jag denna vecka skulle er visa allt som har hänt här hemma och även visa lite saker som jag har köpt! Här är en blandning av båda.
Vi har länge velat ha en bokhylla bredvid våra två korg fåtöljer för att skapa lite biblioteks känsla. Vi är nästan färdiga, skall komma en hylla till längst ner, beräknade lite fel! EKBY JÄRPEN/ EKBY BJÄRNUM heter hyllan och konsolerna som kommer ifrån IKEA. Som ni ser så har jag följt Jannice råd att färg koordinera böckerna, jag håller med att det blir ett lugnare uttryck.
Korgarna kommer från Holmbytorp, häst bokstöden från Helsingborgs auktionverk, zinkhus från L&R, andra sakerna kommer från alla olika loppisar som jag ofta går på.
Hoppas detta skall inspirera er att våga blanda lite mer i era bokhyllor!
Ha en bra start på en ny vecka!
Stor kram Anna

lördag 25 februari 2012

07.00 i paradiset!

Vilken morgon! Helt underbar, jag och Chippen verkligen njöt. Hoppas solen stannar upp så att jag får några minuter i solstolen! Ha en fantastisk söndag! Snart är det god frukost och morgon tv! Kram Anna

I morgon har jag beställt!

Vackert väder för då skall jag sitta på denna terassen med en god kopp och njuta! Nu tända ljus, godis, kaffe och allt annat gott..... Laddat upp för mello! Vem tror ni går vidare? Starkt startfält! Ha en underbar lördag, det har vi! Kram Anna<3

fredag 24 februari 2012

Våren har kommit....

.....till paradiset, som vi njuter! <3 Promenad längs havet med barnen och solen i ansiktet.... Helt ljuvligt!

Just nu i paradiset!

Nu sitter man här med en god kopp kaffe, smaskig frukost och bara njuter av lugnet och tystnaden. Snart skall man ut längs havet på en härlig promenad. Detta är livet när det är som bäst! Ha en underbar fredag, i kväll kommer mysiga vänner, då blir det god middag och massor av härliga skratt. Stor kram Anna

torsdag 23 februari 2012

VÄLKOMMEN lilla prinsessa!


Nu har hon kommit den lilla söta prinsessan! Sveriges underverk!
Idag blir min svärfar firad med en prinsessa som paket och salut vid tolvslaget och i fortsättningen kommer han alltid fylla år på en flaggdag! Grattis Gunnar!
Extra stort grattis till Victoria och Daniel!
Fira med lite bubbel och Prinsesstårta!
Kram Anna

Under tiden...........


..................som jag tillbringar kvalitets tid med min familj och många härliga vänner, som skall komma och gå i paradiset. Tänkte jag att du kanske vill planera in i almanackan en av mina inredningskurser, som jag tänkte hålla under våren. Först ut är:

  • Kanel och Cayenne kurs i Lomma den 15 mars., det är en grundkurs i inredning med workshop efteråt. 
  • Ett roligt samarbete som även kommer innebära att vi tillsammans kör en kurs den 30 maj, som kommer handla mycket om att Rensa,ordning och reda  med smart förvaring.
  • 19 april blir det Färg i Harmoni, en populär kurs förra året.
  • 3 maj blir det Trädgårdsrum med bra och kreativa lösningar och idéer. Helt ny!

Har länkat till mina tidigare kurs inlägg, så att ni skall få se hur kul vi har haft det och vad det innebär. Gå in här så får du även vara med och se en av de första kurserna. :)
Ha en fortsatt underbar vecka, kanske blir det en och annat inlägg från paradiset!
Håll ut, nästa vecka fortsätter inlägg om alla nya projekt och inköp!
Ses då!
Kram Anna

onsdag 22 februari 2012

Underbar stil!


Bilder från: Sköna hem.
Jag vill så gärna ha kudden!
Någon som vet var man kan hitta den? Gillar denna underbara trend som är väldigt inne just nu, med fjärilar, sländor, fåglar och andra sorts djur, speciellt fjärilar!
Blandningen av glas och lyktor som vackra stilleben är också en favorit!
Vad är då mindre bra med bilden enligt mig:
Mattan är för liten, soffans framben skall helst vara på mattan annars känns det som om bordet står på en ö, att puffen och fällen ligger på mattan är helt rätt! Tycker att det är synd att man inte vänder hela möblemanget så att man kan sitta i soffan och titta ut över den vackra naturen och vattnet. Blandningen av de olika elementen är underbar, det känns så balanserat och rätt. Fast att jag inte är så förtjust i lila gillar jag alla de olika lila nyanserna tillsammans med dess komplement färgen grön.
Dagens lila kvälls tips!
Ha en fortsatt härlig kväll, nu blir det kaffe och Ben & Jerry!
Kram Anna

MYRAN STOLEN........



Bilderna: Vårt matrum ,Anna Hansson

.........i metall, vad tycker ni?
Nu bjuder jag på en av de snygga  sakerna som jag handlade hos HOLMBYTORP, skulle ni vara intresserade så är detta en beställningsvara, inget som hon kommer att ha i lager!
Jag har länge velat ha en annan stol runt matbordet som bryter av mot allt det vita och fångar upp den industriella stil som jag har i vårt vardagsrum / matrum. Formen känner ni igen, men visst är det hur coolt som helst att den finns i metall, finns även i en lite mer rödbrun rostig variant.
Nu skall man iväg igen, full rulle här hemma! Snart väntar lugna dagar i paradiset!
Ha det toppen!
Stor kram Anna

tisdag 21 februari 2012

Ikväll blir det........




SEMLA framför en bra kärleksfilm med Julia, tjej kväll här hemma. Killarna är på annat håll!
Visst blir man sugen när man ser dessa snygga bilder från Livet Hemma, tagna av Roland Persson.
 Ha en underbar fettisdag och njut!Kram Anna

Kreativ kärlek!

Hejsan alla!
Så tacksam över alla som kikar in här på bloggen varje dag och det är också så kul att välkomna massa nya läsare! Idag är det fotografering som gäller, skall hjälpa HOLMBYTORP med lite foto till hennes hemsida och så har jag även lovat er att visa vad vi har gjort här hemma. Massa olika små projekt på G!
Håll ut, kanske hinner jag lägga ut några bilder redan i kväll?
All kärlek till er!
Kram Anna

måndag 20 februari 2012

4 stilar i mitt vardagsrum!







Nu är vi hem komna , efter 3,5 timme i badhuset , helt slut! 
För ett tag sedan bjöd jag hem ett gäng tjejer på lite mingel och förhandstitt på L&R nya kollektion 2012.
Jag samlade hela kollektionen, de delarna som jag har i vårt vardagsrum/matrum. På grund av att hela vårt hem är inrett med basfärger, passar nästan alla stilar in. Vissa bättre än andra!?
Vilken är din favorit?
Genom att ha en enkel bas på fast inredning som golv, tak, fönster och dörrar och mesta av möblerna är det mycket enklare att förnya och förändra med trend färger eller det man gillar just nu pga klimat, årstid, känsla och humör.
Hoppas ni har en underbar start på en ny vecka, snart skall jag iväg igen!
Stor kram Anna


På väg............


till Vanningen och en dag med plask och massor vatten!
Nu börjar SPORTLOVET, en vecka full med olika aktiviteter, kul för barnen att de har och göra.
Hade varit ännu roligare om det var massor av snö så att de kunde åka pulka. skridskor etc.
Tur att man är egen företagare så att man kan bolla sina timmar, jag tar mina 8 timmar i kväll istället!
Kund vi 17.00 i Lund och sedan massa pappersarbete............små timmarna!
Ha en toppen dag!
Kram Anna

söndag 19 februari 2012

Vilsamma dagar!


Nu följer en vecka med lugna och mysiga dagar blandat med lite jobb, helt underbart tycker jag!
I dag blir det fika och promenad i solen, sedan kommer kusinerna som skall bo över. Imorgon skall vi plaska ordentligt på vanningen, badhuset här i Vellinge!
Skall ni resa bort eller gör ni som vi myser runt hemma?
Hela veckan avslutas med några härliga dagar i PARADISET med vänner, god mat, vin i mängder och massa olika sorters spel! Ni kan tro att jag shoppade igår, det kommer på bloggen senare jag lovar!
Ha en toppen dag!
Kram Anna

lördag 18 februari 2012

En dag hos............


HOLMBYTORP,med underbara Jennie och Marthina!
Här skall kollas vad som har kommit från House doktor, Bloomingville, Madam Stoltz och Trademark Living Kanske hinner vi med ett och annat foto!
Ha en skön lördag, i kväll blir det bowling och mys med Mats föräldrar och systers familj.
Stor kram Anna

fredag 17 februari 2012

Längtar tillbaka!


Nu när jag sitter här och tittar igenom lite gamla bilder och minnen,drömmer jag mig tillbaka till en fantastisk resa för två somrar sen, tiden går! Mulberry har också förälskat sig i Brighton Pier!
Den nya kollektionen från Mulberry är helt underbar, mitt mål detta året är att jag skall kunna unna mig lite lyx! Vad skall ni göra under våren och sommaren?
Har ni någon resa planerad?
Vi går och suger på om vi skall åka tillbaka till detta härliga ställe!
Känner verkligen att jag behöver sooool, hoppas på ett härligt soligt sportlov!
Ha en underbar början på en härlig helg, för det är ju FREDAG!!
Kram Anna


Skira drömmar!


Det är inte Julias rum utan underbara bilder från Livet hemma!
Ljuvliga drömmar om att lyckas inom dansen pratas det mycket om här hemma. Närmsta skolan för Julias dansdrömmar är Lund.............vi får se var hon landar!
Jag lever min dröm så jag önskar inget annat för våra barn!
Bilderna inspirerar till en fantastisk blandning av ljus och färg!
Ha en underbar fredag!
Kram Anna

torsdag 16 februari 2012

Dekorativt ljus!



Hett just nu är fina lyktor med mönster, där ljuset vackert sipprar igenom!
I julas kunde vi se med julgranar, fönster och enbärs kvistar och nu är det med storstads motiv,  snöstjärnor och hjärtan. De på bilden kommer från BROSTE, visst är ljuset helt underbart!
I dag skall jag planera för en kurs/party som jag skall hålla för  Sorotimisterna Skanör med Falsterbo.
Skall bli mycket spännande att träffa 20 helt nya människor, och så får man en god middag på härliga Kust! Absolut värt ett besök om ni är nere på näset! Nu fix och pill för i kväll och sedan skall jag smyga in och filma Julias bästa kompis som skall sjunga solo i denna föreställning, gjord av musikklassen på Södervångskolan! Hennes föräldrar är borta så jag blir stand in! :)
Fullspäckad dag med massa roligt, det är så jag vill ha det!
Stor kram Anna.

onsdag 15 februari 2012

Tar en........


.............lååååååg morgon!
Här sitter jag nu med en ny Sköna hem, min favorit inredningstidning just nu!  Stor svart fåtölj från Bröderna Andersson, frukosten står på min industriella Tolixpall, har många pallar i olika färger i mitt hem. Massor av tända ljus runt omkring mig, ljusstakarna från L&R och en ny morgon kopp från Höganäs.
Låg i godiebagen från i lördags! :)
Nu vet ni hur det ser ut på mina mornar, har nog pressat mig lite mycket på sistone. så i dag lyssnar jag på kroppen som känns tung, trött, sliten, frusen och förkyld!
Några bra tips på att bli lite piggare?
Ha en skön morgon!
Kram Anna

tisdag 14 februari 2012

Godmorgon mina älsklingar!



Vad gör man inte för dem man älskar, jag steg upp 05.30 för att hinna med att steka Amerikanska pannkakor till min älsklingar! Min lurviga lilla Chippen fick också en till frukost! 
Hur har ni firat denna underbara alla hjärtans dag? 
Nu väntar en god kopp kaffe och massor av uppföljnings arbete, mycket på gång just nu....så spännande! Konsultationen igår gick toppen, så kula att det blev av. Anki vann denna konsultationen när jag hade utlottning innan jul. Hoppas att jag får komma tillbaka, de har många spännande renoverings projekt på gång!
Ha en fantastisk dag, ge lite extra kärlek i dag!
Stor kram Anna


måndag 13 februari 2012

Godis från helgen!

Bilden vill inte vända på sig så ni får vända på huvudet! :)
Vilka Goodiebags vi fick i helgen! Tack snälla Emma för allt du hade fixat! Och tack alla andra tjejer för en härlig kväll!
Nu skall jag i väg till en ny kund!
Kram Anna

"Formens" möjlighet!



Bilder från: Pinterest.
Visst blir man glad av färgerna , kreativiteten och enkelheten!
Överraska dina när och kära, vänner, arbetskamrater eller släktingar med lite hemma lagad marmelad eller mos eller några nybakta muffins som med hjälp av kulan får formen av ett hjärta. Så passande inför morgondagens " Alla hjärtands dag"
I dag har jag svårt att starta igång mig själv, men jag är så illa tvungen, just hemkommen från ett spännande möte som kan ge många intressanta inlägg i framtiden. Snart på väg till en konsultation i Helsingborg.......så här går det i ett, men man skall inte klaga! Jag älskar ju detta!
Psssssssss Jag kommer överaska mina älsklingar i morgon med lite extra kärlek, vad har ni planerat?
Kanske lite inspiration av och med mig!
Nu måste jag iväg, kram till er alla!
Anna

lördag 11 februari 2012

Nu är det party!

Mingel, musik och härlig underhållning med Per bers och Nils pils! Hoppas ni har en underbar kväll, det har vi! Kram Anna