torsdag 7 maj 2015

STOR FÖRÄNDRING.

 God morgon!
 I dag är det dags för mer före o efter, denna gång med hjälp av min nya samarbetspartner. Lisa på Fönstret i Lund. Denna underbart ljusa o snygga lägenhet behövde bli mer ombonad o mysig, vi började med massa vackra gardiner o solskydd, det blev en stor förändring... redan nu så känns det mycket mysigare, eller hur?


Stora öppna ytor med jätte stora fönster, fick nu härliga länder som både mjukar upp när de är parkerade men fungerar också som solskydd. I vardagsrummet o arbetsrummet blev det en ljus vacker linne gardin o asiatisk inspirerade panelgardiner som kommer passa perfekt till det asiatiska tema som detta stora rum kommer få. Vi började lite i går!
I dag rummet/gästrum blev det en underbar grön ton som gick helt ton i ton med den underbara tapeten som redan fanns där.

I köket blev den största förändringen, kunden var trött på persiennerna o det jobbiga ljuset... ville ha något vackert som tog upp det härliga blå kaklet, visst blev det underbart!
I detta öppna hem på alla håll o pga. av enorma fönster, blir gardinerna som en trygg o vacker vägg, som verkligen kramar om en!
Nu väntar det roligaste all dekoration, textiler o inköp av möbler, ni hänger väl med?
Lovar att visa det färdiga resultatet!
Så kul att ni har gillat mina senaste inlägg, det gör mig verkligen glad!
Ha en helt underbar dag,
kram Anna
 

Inga kommentarer: