lördag 1 augusti 2015

KÄNSLOSAMMA DAGAR.


 God förmiddag!
I går var det dags att säga hejdå till Chippen o närmsta familjen var samlad på stranden, ett av hans absoluta favorit ställen här i paradiset.
Vi började med en skål o lite gott o sedan gick vi ner o la en krans på havet o skänkte våra varmaste o sista tankar på vår trogna vän CHIPPEN, så glada att han fick förgylla 11 år av våra liv.
Sen njöt vi av en ur god middag i templet som avslutades med en paradrätt gjord av Julia. Grillade nektariner med limeyoghurt pistagenötter, mynta o sirap.
I dag vaknade man tidigt som vanligt( havet söver inte mig)Tog PW upp till lapphörnan (lanthandeln här i byn) för att köpa croissanter, bullar o sedan hem o laga amerikanska pannkakor.
För i dag är ingen vanlig dag, i dag är det makens o min 17 åriga bröllopsdag som även kallas silkes bröllop. Som vi njöt...mätt o belåtna blev den ännu en PW i strålande sol o i kväll blir det middag i hamnen.
Detta är även semesterns näst sista dag o snart dags för rutiner o allvar igen...men det får bli då nu skall här njuta av de sist dagarna i paradiset.
Ha det bäst!
Kram Anna

Inga kommentarer: