torsdag 27 augusti 2015

KULÖRTRENDER 2016 ...

 
 
...med Alcro!
Bland de 4 olika kulörtrenderna är min  absoluta favorit, Studio Blå men det förstod ni säkert!
Blått är som ni ser en av säsongens absolut störta färger o så har det inte alltid varit. Här i norden har man varit rädd för att det skulle bli för mörkt o kallt o därför har vi mest sett de blå nyanserna på sommaren. Det skall det bli ändring på, nu tar vi in hela den blå färgskalan som gör att vi får ett mer sofistikerat intryck som ta oss tillbaka till medelhavet hela året om. Dessa nyanser passar perfekt till mörka träslag, tegel, terrakotta o marmor.
 
Gröna drömmar skall ta oss genom grönskande ängar, klispiga skogar o med en mix av aprikos även få till den romantiska torpkänslan. Grönt är en väldigt lugnade färg som passar perfekt i sovrummet eller rum där man laddar sin energi. Även ett sätta att få balans i inredningen utan levande grönska.
 
Nordiska pasteller är en mix av Carl Larsson, jukebox inredning o explosiva 80tals färger. Med även inspiration från skandinaviska berg, hav och blommor som skapar dessa kulörer o gifter sig perfekt med naturliga material och trärena ytor. Pastellerna har en viss svärta o är därför enklare att få in i våra nordiska hem.                                                                                                                                  
Miami Déco tar fram den lediga o lyxiga känslan i ditt hem. Här har man tagit in Art Décons intensitet, puls, värme o lekfullhet med en mix av starka färger o gemetrika former. Passar perfekt med vitt, svart, guld o stora gröna växter.
Vad tror ni...kan denna inspiration o  färg explosion hjälpa er under 2016 o vad kommer jag välja för min nya dröm i Malmö?? Resan har nu börjat o huvudet snurrar förfullt av idéer, färger, inredning, detaljer o planering. Men först skall jag sälja allt som inte skall med till Malmö o det är inte lite, Jag har bara börjat. Nyfikna?
Det kommer mer...jag lovar!
Ha det bäst!
Stor kram Anna

Inga kommentarer: