söndag 30 augusti 2015

BLÅ VÄGGAR...
...i drömmen i Malmö!
Älskar verkligen att jag har möjligheten att börja om på nytt o skapa nya möjligheter o inspirerande idéer i ett nytt boende. Visst är där ganska mycket som skall med men där är också mycket som skall säljas eller skänkar. Har liksom sparat på go bitarna o släppt de andra.
Planen o tanken är i alla fall att via skall ha hela långväggen i vardagsrummet blå...så att man ser den direkt när man kommer in i hallen, o även långa fond väggen i vårt sovrum, som är det med en balkong.
Vad tror ni?
Resten kommer vi att måla vitt så länge o när vi har bott in oss ordentligt så kanske även denna favorit tapet kommer upp någonstans.
Accentfärgen i hela lägenheten, förutom barnens rum kommer var blått i olika nyanser upp mixat upp med mörka träslag o en o annan modern o grafik influens.
Torp o Shabby chic stilen skall bort o en mer mogen o sofistikerad stil skall in, men ändå med mycket vintage/antikt o personlighet.
Hänger ni med?
Lite som bilden nedan.
Nu skall här rensas ännu mer o packas ner i lådor, man har ju samlat på sig ett o annat under åren. I kväll skall det mysas med denna goa donnan, så tacksam att jag har Jannice att bolla idéer med o som jag vet säger till när hon inte håller med o vet att det blir fel. Dag att kicka igång denna dag, började ju på bästa sätt!
Ha det bäst!
Kram Anna
 

1 kommentar:

Myrten sa...

Hej! Vilken färg har du använt till det blå sovrummet? Mvh Helena