måndag 1 november 2010

Nedräkningen börjar!

Bild Prints with wings.
Detta kort är bara ett exempel....med det kommer allt närmare och närmare! Nu är jag 39 och 11 månader...har jag nog lite av en 40 års kris, därför kommer jag och maken vara borta på min födelsedag, det känns så skönt! Vi skall fira det med ett litet och mysigt gäng....hoppas jag!??
Just nu skall jag och dottern i till byn äta en god lunch och bara njuta av ledigheten och varandra! Man blir inte direkt yngre , när man tänker på att man har en dotter som snart blir 14! Hon skall även följa med mig i kväll när jag skall få komma hem till LINDA och hennes vänner. Tillsammans med dem skall vi ha ett LIVING AND ROOM PARTY!
Hoppas ni får en underbar dag......ibland är det lyx att jobba hemifrån då man kan blanda jobb och mys precis som man vill!
Kram Anna

2 kommentarer:

Maria i Lilla villa vita sa...

Tack för ett trevligt party, ser fram emot det underbara kuddfodralet, det kommer att bli kanon på sängen!
Kram Maria

Photo by Maria sa...

40 ja.. Här sitter en till som snart fyller den magiska siffran, närmare bestämt om 12 dagar.. Sambon fyllde 45 i september så vi skall ha en 85-års fest.. Skall bli så kul!! Mitt äldsta barn, Johannes, blev ju 18 i april vilket inte jag kan fatta, trodde ju jag var nästan lika gammal ;-)
De säger ju att livet börjar efter 40 så det ser jag fram emot :-)

Kram Mia