fredag 14 april 2017

VÅRFINT PÅ BALKONGEN!

GOD MORGON LÅÅÅNG-FREDAG!
Snabbar mig ut mellan solstrålarna, denna påsk är ju inte den varmaste o soligaste...vilket jag hade önskat?
En liten stund njuter jag av lägenhetens ena vår fina balkong med favoritblomman (tusensköna), rosmarin, timjan, smultron o massa gott kaffe. Den andra skall få lite kärlek efter påsk.
 

Kuddarna är underbara o kommer från söta Maria på Reunion home, har även köpt en med svart brodyr...men det får bli en annan bild.
Missa inte att de har en pop-up store på Österlen under påsken, kolla på högersidan här, för mer info!
Förra året investerade vi i en matta, det är så varmt o skön att gå ut på och så skapar den en mer ombonad känsla, så här såg det ut förra året.
Skall även detta året mysa till det med en ljusslinga...men har inte hittat den rätta än?

Detta året har vi investerat i en bänk från Ikea FALSTER, som både fungerar som sittplats, blomsterbord o så kan man ha förvaring under. Det blev så bra o nu kan man få plats 6 personer på denna lilla yta, toppen...blir mycket rosé med havsutsikt i år!
Favorit stålkorgen fick följa med o förgylls alltid med något fint varje säsong, denna gång 3 underbara tusenskönor.
Hustomten vaktar för tjuvar, mest fåglar så att vi får ha våra smultron i fred! Nu längtar vi efter solvarama smultron i filen, kaffe i solen o luta ryggen mot en varm vägg o njuta av vår härliga havsutsikt...
 ...det finns alltid en plats för dig.
Varmt välkommen!
Nu inspirerande dag på Slättarpsgård som badar i påsk o vår. Innan vi vänder bilen mot paradiset Brantevik för lite välbehövlig påsk ledighet.
Ha en härlig påsk, vi ses i paradiset!
Stor kram Anna

Inga kommentarer: