tisdag 15 april 2014

HÄR SKALL VI SNART SITTA OCH NJUTA...

 
...VARJE LEDIG SEKUND!
Bara några dagar kvar, sen skall vi förhoppningsvis sitta här och njuta av en värmande kopp. Längtar verkligen till ledigheten nu kring påsk, vad skall ni göra nu i påsk?
Först och främst är det lugn o ro som gäller för oss, men sedan skall vi passa på att göra det sista i trädgården. Ogräs skall bort, kanter i gräsmatta o rabatter skall snyggas till, blommor som har varit på vinterförvaring skall ut i vår solen och så måste massa blommor, grönt och kryddor inhandlas.
 Lovar att visa lite bilder när allt är klart! 
På lördag blir det den traditionella konstnärsrunda på Österlen, då tänkte jag besöka detta fantastiska ställe, Galleri Palla där Linda bor med sin familj och Maria ställer ut. Skall bli så mysigt att åka på en lite utflykt med familjen. På kvällen blir det familjemiddag med mamma, pappa, Sarah o Millie som har kommit från England.
Några härliga dagar i paradiset är aldrig fel!
Nej, nu får jag sluta drömma och ta tag i denna dagen som innehåller 2 inredningskonsultationer och en trädgårds konsultationen....skall bli så kul!! En härlig blandning av färg o form till lekrum och till sist trädgårdsrum.
Njut av dagen och det ljuvligt i det underbara vädret!
Stor kram Anna
 

Inga kommentarer: