tisdag 8 april 2014

LYCKAT SAMARBETE ......O EN HÄRLIG INSPIRATIONS DAG!
Hoppas ni är uppe o sitter hemma, på jobbet eller i naturen o njuter av en kopp kaffe, det gör i alla fall jag.
Tänkte dela med mig av en väldigt lyckad dag i söndags, då jag i samarbete med Majas Cottage och Landgrens mäklarfirma körde ett mysig event med afternoon tea och inspirations tips, hur man bygger rum o skapar balans i sin trädgård. Det blev helt enkelt en hel lyckad söndag!
Folket vällde in och tog sig en plats framför scenen, köade ivrigt runt den ljuvliga buffen och sedan var det dags för Majas Cottage o Landgrenfastighetsmäklare att hälsade välkomna o presentera dagens föreläsare lilla JAG!
Publiken satt som klistrade, några vågade fråga lite frågor, men de flesta försökte sig fram för en fråga efteråt. Inspirationen och stämningen var på topp och tack alla för era söta lovord, det värmer så!
Tre presentkort på 1 timmes-konsultation och ett i Majas Cottage butik på 500kr lottades ut o sist men inte minst även ett presentkort för 2 personer som skall få glädjen att följa med oss båda på vår härliga Östelens busstur i maj....mer om den senare i veckan!
Kommer bli en underbar heldag med massa inspiration, upplevelser, inredning o massa glada skratt, Nyfiken...gå då in här!
Nu dags att kicka igång ännu en spännande dag!
Ha det underbart!
Kram Anna

Inga kommentarer: