söndag 29 juni 2014

VILKEN RESA!!!
God morgon denna söndag!
Vilken underbar resa vi har haft, en härlig blandning av kultur, historia, god mat o dryck o äventyr med nya utmaningar. I torsdags packade vi bilen o begav oss till Hansastaden Lübeck, ren njutning att gå runt i denna vackra stad...det gav massa inspiration. Dagen efter styrde vi bilen mot Berlin, checkade in på centrala Scandic som bjöd på nyrenoverade rum i nordisk design, där morgonrocken låg på sängen o  flaskan var framdukad.
Dagarna i Berlin blev väldigt omtumlade för oss alla, att få uppleva muren, historien om öst/väst o förintelsen i verkligheten skapade massa nyttiga o jobbiga samtal. Tur att man kan lätta känslan med lite härliga middagar o shopping! Berlin var en fantastisk stad som jag gärna kommer tillbaka till! Efter 3 dagar i Berlin var vi redo att åka till vårt huvudmål Zell am See i Österike. En stad som jag innan bara har besökt på vintern , men nu var det dags att känna in sommaren o en riktig sound of Music känsla! Jag kan lova er att dessa 4 dagar gav mersmak....vandra i bergen i strålande sol, mat o dryck av bästa klass, ljuvliga familjestunder, och ett äventyr jag sent kommer att glömma, lovar att visa live bilder i nästa vecka! Vi bodde på familjära Hotell Traube som ägs av göteborgaren Lars med familj. Ett mycket mysigt hotell på gågatan mitt inne i Zell am See, med en bistro som serverade förstaklassig mat varje kväll, vi åt där 3 kvällar utav fyra!
Hade gärna stannat lite längre, men vi kommer snart tillbaka kanske redan till vintern!! Veckan kunde inte avslutats på bättre sätt än med en vacker solnedgång över havet mellan Puttgarden - Rödby o i dag blev lyckan fulländad när vi hämtade vårt 3 hjärta...underbara Chippen!
Nu dags att för en härlig dag med underbara Maria på Boningshuset o 1000 trädgårdar!
Njut av dagen ,hoppas vi ses!
Kram Anna
 

Inga kommentarer: