söndag 17 augusti 2014

HÖSTENS TRENDER O MYSIG SÖNDAG!!

God morgon!
Hoppas ni har gillat o blivit inspirerad av mina inlägg från Formex både här o på Instagram, för att avsluta det på bästa sätt måste ni även få ta del av hösten o vinterns trender 2014.
Här följer en kort sammanfattning av de 4 delarna:
 
SOFT NORDIC:
Är själva huvuddelen och den som man såg mest av på mässan.
Här blickar vi tillbaka till 50-talet både när det gäller möbler och former, det kantiga blir mjukare o runda former är en stor trend. Bleka och smutsiga höstpasteller blandas med ljusa träslag och inslag av framförallt koppar men även en del mässing. Precis som namnet är det en nordisk mjuk känsla över hela trenden!
 
RAW JUNCTION:
Är en av mina stora favoriter, trodde detta var en trend som snabbt skulle försvinna, men den hänger kvar. Fast de vita o svarta industriella hemmen som vi har sett på senaste tiden, byts nu ut mot lite dovare o med en härlig mix av havets alla kulörer. Denna trenden tillåter också att man skapar nya ting av gamla härliga loppis fynd och att kreativiteten aldrig har en gräns!
 
WILD WOOD:
Denna ljuvliga enkla naturliga trend som bara blir större o större. Även denna en stor favorit, älskar sättet man blandar trä, betong o sten....med alla sorts metaller, vilken är din metall? Att sätta stora favoriter o detaljer i fokus är ett mycket bra sätta att ta denna trend till en annan nivå, stora gröna växter o blommor är en annan. Så släng inte gamla flaskor, krus o bruksföremål, skapa ett personligt stilleben istället!
 
DARK FRAGRANCE:
Tog mig tillbaka till tonåren då parfymen Poison hägrade, denna mystiska, svulstiga starka lila flaska med guldiga detaljer.
Här är detta klädda/svulstiga detaljer, vackra föremål o det eleganta som visar vägen även starka färger o tyger i olika material mixat med kristall och blanka metaller.
Vilken blir din favorit i höst o vinter?
 
Visst är det härligt med söndagar, min började på bästa sätt o nu väntar mysig promenad längs havet med mitt hjärta.
En början på en underbar söndag, önskar er det samma!
Kram Anna
 

Inga kommentarer: