onsdag 21 december 2016

MARINERAD JULANJOVIS.

God morgon!
Sista receptet för detta året, är en stor favorit marinerad julanjovis. Ett måste på julbordet, som är något av det godaste jag vet.
 RECEPT:
4 burkar anjovis
1/2 dl vittvins vinäger
1 dl olja
1/2 dl socker
En knippe dill
1/2 purjolök
1 rödlök...båda tunna skivor
Jag smaksätter sedan med lite citronpeppar och spadet från  anjovisen, ta inte i allt spad om du inte vill ha det för salt.
Blanda ihop allt o häll upp på fina burkar.
Bästa tillskottet på julbordet eller en god personlig gåva.
Hoppas ni gillar den.
Nu vänder jag bilen mot Råå, dags för lite mys o bus med bästa familjen Wistrand.
Ha en härlig onsdag, det skall jag ha.
Ha det bäst o njut av allt det goda!
Stor kram Anna


 

2 kommentarer:

Jenny Schandersson sa...

Spännande! Hur länge håller det sig? Bör man göra det nån dag innan servering?

Anna Inreder sa...

Vad kul 
Den håller över helgerna.
Allt blir bäst om man gör det någon dag innan.
Ha en härlig jul o nytt år o lycka till!
Kram Anna