måndag 14 oktober 2013

TÄVLING OM...


...TRENDIGA METALL LJUSSTAKAR!
Gillar ni dem, nu kan ett av paren bli dina!
Det enda du behöver göra är att lägga en kommentar nedan varför ju du skall vinna och vilken som är din favorit!
Dela gärna denna tävling, då får du en extra chans/röst.
Många av er har frågat mig var mina zinkljustakar kommer ifrån, här har ni Living and Rooms efterföljare COPPER, fast i svart metall med  koppar insida. Kolla så vackra de är när de är tända och  mycket behagligt sken!
Även METALLIC set om tre är både trendiga, vackra och lättplacerade. Varför inte köpa massa olika ljustakar och göra som ett hav av ljustakar, våga blanda, det blir mer vågat o personligt!
LYS UPP HÖSTMÖRKRET!
Ta hand om varandra o mys!
Stor kram Anna
 

15 kommentarer:

Anonym sa...

Det är klart jag vill vara med och tävla :) - tycker att Cooper är fantastiskt fina och skulle så gärna vilja vinna dom. För mig är tyvärr hösten en dyster årstid, trots att den på många sätt är vacker ..... detta försöker jag kompensera med att tända en massa ljus för att få fram en mysig känsla, och nog skulle det allt bli en lättare höst detta år om jag kunde få njuta av skenet från dessa fantastiska ljuslyktor <3 självklart ska jag dela din tävlig på FB.
Kram på dig
//Annika Lindh

Flippis sa...

Åh, jag vill också vinna. "Sanerar" min lägenhet efter en misslyckad uthyrning och de skulle hjälpa till att få den att kännas som min igen. Något helt nytt liksom, Klem

Josefine sa...

Jag skulle vilja ha coper lyktorna om jag vann ..Gud så snygga dom var och som du säger, vilket vackert ljus de ger ifrån sig! Jag och sambon har precis skruvat upp en vägghylla i köket för att få plats med kaffebryggaren, dock ser det väldigt tomt ut och vi saknar någon dekoration. Dessa lyktorna hade varit perfekta och hade höjt mysstämningen i köket rejält om höstkvällarna!

Såklart har jag delat din tävling på facebook också. Tack för en fin blogg!

Anonym sa...

Vore underbart att vinna dessa fina ljusstakar, så fina. Just nu har jag köpstopp för allt som inte är nödvändigt pg av lite ekonomiska problem. Så då vore det ju UNDERBART att vinna, för man blir ju så köpsugen så här på hösten när alla Webbshoppar packar upp sina nyheter och alla härliga inredningsbloggar inspirerar!

Kram och tack för en fin blogg
Mvh Fia-Lotta

Kristina o sa...

Vill gärna vara med och tävla om ljusstakar! COPPER är favoriten, ljus och värme för såväl ögat som kroppen. Hösten är vacker just nu! Samma varma färger som COPPER erbjuder. Höst mys både ute och inne. Det önskar jag mig.

Anonym sa...

Självklart vill jag vara med o vinna dom fina ljusstakarna som man nu kan tända i höstmörkret o få en härlig ljuskänsla!
Det vore ju inte helt fel! ;-)
/Carola

Anonym sa...

Vi är överlyckliga över vår praktiska, men åtminstone inte ännu särskilt mysiga sportstuga. COPPER-lyktorna skulle bryta av fint mot all gulnad furu och i väntan på renoveringen sprida ljus och trivsel efter skidturen.

/Lisa O

Anonym sa...

Vill gärna vinna COPPER. De är ju helt underbara när de nästan glöder!
Letar efter vackra och mysiga ljuspunkter till vårt vardagsrum som känns väldigt mörkt och kallt nu på hösten.
/Manuela

Anonym sa...

Vackra & jag önskar Coopper <3
Motivering varför just jag skulle vinna är följande:

Behöver förnya mig lite helt enkelt hihi

A.Eriksson
annmi.eriksson@hotmail.com

Anonym sa...

Tack för en inspirerande föreläsning i Norrahammar!ljusstakarna/lyktorna skulle definitivt förgylla hösten och vårt hem.
Annica Hellkvist

Anonym sa...

Metallic är mina favoriter. Jag har ett kök inte värt namnet men som förhoppningsvis är färdigt innan jul. Till de svarta luckorna blir dessa suveränt fina. /Lena

Anonym sa...

Jag skulle gärna vinna Metallic. De är ju supersnygga och skulle passa fin fint o vårt snart nyrenoverade kök. Sista "sucken" efter nästan 3 års renoverande är snart klart. Sen börjar det roliga...inreda...

/Erica

♥TrollMorsan♥ Mamma till 11 Troll♥ sa...

Åh är gärna med och tävlar. Det skulle förgylla min just nu trista höstvardag att få vinna så otroligt fina ljusstakar, dessutom skulle dom passa in i min sovrumsmiljö utan tvekan. Tänk att få ta en stund på kvällen när alla barnen sover och bara njuta av tända ljus, en kopp varm choklad och en god bok. Åh nu hoppas jag på vinst <3

Många kramar TrollMorsan/Anna
trollmams@gmail.com

Anonym sa...

Hei, jeg deltar gjerne! Min favoritt er COPPER. Fra før har jeg noen blomsterpotter i denne fargen, så noen lysestaker hadde vært prikken over ièn.

sigfridpettersen63@hotmail.com

Anonym sa...

Ohh, vet redan var jag skulle placera dem om jag hade den stora turen att vinna... Vi bor i en sekelskiftes-
lägenhet, där står en kakelugn,
som vi tyvärr inte kan elda i.
Men tänk så fint det skulle bli,
med Copper ljuslyktor, som sprider
ett varmt och välkomnande ljus, det
skulle nästan se ut som en flammande brasa... Hur mysigt som helst!
Ha det så fint/ Marie i Visby

ragna_marie@hotmail.com