tisdag 8 oktober 2013

Nu kör vi andra dagen!!

Som vanligt vaknar jag väldigt tidigt när jag är i mitt paradis. Men det gjorde inget, solen sken från en blå himmel och det var alldeles vindstilla.
Huset sov och jag hoppade i mysdressen och tog mig en runda vid havet, när jag kom hem tog jag en god kopp på ljugarbänken.

Efter en god och mysig frukost kickade vi igång dagen! Första stoppet blev underbara KOCKSKA GÅRDEN, ljuvliga blommor och massa härlig inredning.
MOOD köpte jag ett underbart fat som snart kommer förgylla ett stilleben på matbordet. I denna butik fanns det verkligen det där lilla extra som ofta är svårt att hitta!
Bredvid MOOD ligger APOTEKARENS TRÄDGÅRD, ett härligt färgstarkt marockanskt sortiment blandat med vackra urnor och kakel.
 Kanelbullensdag firade vi i Apotekarens underbara medelhavs trädgård, kolla in färgerna....känns som sommar! Vilken höst vi har!
Vi har alla svart bälte i shopping, kolla in dessa härliga bilder, Jannice ville absolut klämma in en stol också!! Dagen avslutades med en fantastik lunch på MARITIM och även en titt på deras kramcertifierade hotell.....detta kommer i ett annat inlägg under veckan!
Nu dags för kontoret och planering inför en fullspäckad vecka...ni hänger väl med!
Ni vet var jag finns!
Kram Anna

2 kommentarer:

PIAZZAN en inredningsblogg sa...

ha, ha ..underbara bilder ...ser ut som ni har jätteskoj .
och det är så roligt att kolla in era olika bloggar och se vad ni väljer att visa ..Kul !

Ha en fin vecka .
Pernilla

Jenny Johansson sa...

Vilka sköna bilder. Man blir glad och känner igen sig själv "Svart bälte i shopping" :)

Har funderat många gånger på att besöka Apotekaren trädgård. Men trodde bara att de hade växter. Men de har inredningsdetaljer också?

Vänligen // Jenny