måndag 11 november 2013

Värmande inredning!

Hej denna soliga måndags eftermiddag!
Har tyvärr inte hunnit titta in tidigare, fullt upp just nu! Visst är det kul, men i bland kan det faktisk bli lite väl mycket??
Vill dela med mig lite av helgen lilla föreläsning som jag kallade för "Date med din inredare". Detta var två av de bilder som vi pratade runt, vikten av att skapa värme med färger, textiler, inredning, levande ljus etc.
Första bilden ger oss mycket värme i form av den ljuvliga mjuka soffan, mattan och inredning i rostiga toner.  Behövs inte mycket mer värme men jag hade gärna sett två vackra mässings ljustakar på bordet, ger både mysigheten och  levandevärme! Förändra gärna ditt hem efter säsongerna, detta rum hade lätt kunnat ändras med att ta bort äpplena o ställ istället en stor vas med färska  ängsblommor, ljusare och krispiga textiler i soffan. Hitta textiler i den grå gröna färgen från väggen eller i den blå tonen från mattan....svårare än det behöver det inte va!! Rummet har då lätt gått från höst/vinter till vår/sommar.
I bilden nedan känner man massa värme utan en enda färgklick! Här har man jobbat med skinn av olika slag, luddig o mjuk matta, varma filtar och olika värmande metaller och två små brinnande ljus!! Som ni förstår behöver man inte addera värmande färger, bara inredning som ger en balanserad värmande inredning.
Så mys till det där hemma, vi behöver värme just nu!
Ta hand om er!
Nu skall jag hitta inspiration till föreläsningen på torsdag. Ses vi??
Kram Anna 
 
 

Inga kommentarer: