fredag 25 april 2014

LYCKAD KVÄLL!
God morgon, vilken hel lyckad kväll!
Det är en trött bloggerska som packar väskan o skall snart bege sig ut på nya jobb, men jag är också full av glad skratt o inspiration efter gårdagens hel lyckade kväll. Det var kallt o blåsigt ute när vi kom till Boningshuset i går kväll, men vi blev snabbt uppvärmda av Marias och Boningshusets underbara värme o gästvänlighet. Kvällen blev så där underbart bubblig o galen som vi alla vill ha den o vi bjöds på god sallad med hembakat bröd och brie, vissa fick njuta av vin men jag körde och smuttade o skålade i lite! Sen blev det gott kaffe, hembakad kaka och en jäkla massa shopping!
Vår styrka i denna grupp är att vi är så olika till både stil o personlighet. Sofie gick rakt på inredningen som var i starka intensiva färger, Jannice köpte sobra puderpasteller o stilrena saker, Danielle jordtoner o natur material och jag basfärger mixat med vintage o trädgårds detaljer.
Detta bevisar att vilken stil man än har så finner man det hos Maria!
Vi hade nog kunnat shoppa och frossa hela natten, vill ni se mer ifrån vår kväll igår så kolla in mitt konto på Instagram.
Nu frukost o det sista skall ner i veckan, mot Småland och inrednings föreläsning...ses vi?
Njut av fredag och den kommande helgen!
Stor kram Anna

Inga kommentarer: