onsdag 19 november 2014

PERFEKTA GRANEN!God morgon!
Här är man färdig att kicka igång dagen med kaffemuggen i handen o mobilen är laddad med bra musik. Ytterligare en konsultation i dag...har lite att köra för kunden bor utanför  Höganäs. Innan dess vill jag gärna visa er lite kul DIY på den perfekta mini granen.
Ta tillfället i akt o pyssla lite själv eller med din barn eller barnbarn. Detta året har vi bestämt oss för att inte ha någon vanlig gran utan jobba på lite annan jul dekoration i stället. Har vekligen blivit förtjust i dessa underbara innegranar som man ser lite över allt...så någon form av gran blir det i alla fall. Nej nu plattan i mattan...ni vet var jag finns om ni vill hänga med!
Njut av dagen!
Stor kram Anna
 

4 kommentarer:

Ekenäsliv sa...

Så fina!! Jag gillar verkligen de där två som står ute.
Undrar hur de gör dem?? För att få till toppen så?
Vet du?
Ha en finfin dag! Här ska det målas med Jannices kulör från Kalklitir :) Spännande!
Kram Anna

Anna Inreder sa...

Hej, ja visst är de fina!<3
Tror de har fortsatt upp med ståltråd??
Ha en underbar dag o lycka till med målningen!
Kram Anna

Anonym sa...

Så fina granar! Är inne på din blogg varje dag och läser dina tips, så roligt. Synd att vi inte bor närmare dig så att du kan komma hem och ge lite råd till vårt boende. Men jag håller till godo med din blogg. Men nu till frågan. Bild nr 2 med de tre granarna. Vet du hur man gör dem? Hälsn Åsa

Anna Inreder sa...

Hej!
Vad gullig du är!
De är gjorda av oasis o så ar d stiftat med ståltråd mossan på, satt dem på en pinne o stuckit ner i en kruka i även oasis tror jag för stabilitet, går säkert med stenar eller annat hårt material också!
Lycka till! Ta med bilden till din blomster affär så hjälper de dig!
Ha en bra dag!
Kram Anna