torsdag 14 maj 2015

SMULTRON TILL FRUKOST I......sommar, det kallar jag vardagslyx!
 God morgon, vilken ljuvlig morgon det är i dag o jag började på bästa sättet, med en PW längs underbara rapsfält. Visst är Skåne helt underbart just nu!
Som ni ser lever mitt fina olivträd  än, men det behövdes något i krukan o jag tycket att det skulle vara härligt att få se hur smultron skulle trivas där?
Tänk när jag kan plocka solmogna o lägg direkt på filen.
 Dagens tips:
I veckorna som har gått har jag varit ute i ganska många trädgårdar o hjälpt kunder med det en o andra.En sak som för mig är viktigt när man vill ha mycket krukor... är att gruppera krukor, vackra saker o annat som man vill ha i trädgården, sätt inte den ensamma om det inte är jätte stora o vackra som en solitär eller ännu värre på rad. Tänk er att det är stilleben fast i trädgården. 
Glöm inte jobba med motsatsförhållanden som:
  • Hårt o mjukt
  • Runt o fyrkantigt
  • Blankt o slitet
  • Högt o lågt...så blir det mer balanserat o personligt!
Nej, nu väntar frukost( snart med solmogna smultron) i solen o sedan dags för en härlig dag på Slättarpsgård, hoppas vi ses!
Njut nu av en helt underbart vacker Kristi himmelsfärds helg, det skall jag göra, massa som händer...ni vill väl hänga med?
Stor kram Anna
 
 

3 kommentarer:

Emmi - explorista.se sa...

Perfekt, har funderat på vad jag ska ha i mina krukor, men smultron är ju super! Tack för tipset!

Finaste mattan sa...

Vi har en smultronsort där bären bara blir större för varje år och förra året fanns det bär in i oktober... härligt! : )

Anna Inreder sa...

Ja, jag verkligen längtar!
Njut ni med o lycka till
Kram Anna