torsdag 29 oktober 2015

REFLEKTION...


...o ett varmt välkomnade!
I dag är man uppe med tuppen för i dag är det dags för flyttstäd o massa annat fix som behövs innan man kan lämna över ett hus efter 18 år.
Det är verkligen med mixed feelings som vi lämnar detta hus. Känner ingen oro utan mer lite sorg att småbarnstiden med barnen o Chippen är slut o att vi nu går in i en mer vuxen tid med våra barn. Att flytta till Malmö o skapa en ny dröm känns helt rätt o jag tror att vi alla snart kommer att känna det samma. Barnen o framför allt för vår son som tycker att detta är jobbigt o det är inte så konstigt, han vet inget annat o han har allt det som gör honom trygg i Vellinge. Jag lovar att vi skall göra allt för att detta skall bli bra o att även du skall trivas! I går var vi alla där en sista gången, vi tände en lykta som är vår välkomstgåva till de nya köparna...de älskade den när de var på visning, så den fick sitta kvar!
Bilderna är lite för efter allt flyttas ut...men ni kommer väl ihåg så fint det var!
Det är med varm hand vi lämnar över denna juvel, vårt underbara soldattorp... här finns så mycket skratt o kärlek i dessa väggar, så njut!
Ha en härlig torsdag o nu startar jag igång en ny renoveringsresa mot vår nästa dröm.
Hoppas ni vill hänga med!
Stor kram Anna

Inga kommentarer: