tisdag 15 mars 2016

SKAPA EN NY OAS PÅ...

 ...8 km balkong!
Nu har vi fått hit allt som skulle vara på våra 2 balkonger, men jag tror att vi får sortera o prioritera lite till?
En är ca 8-9 km o är en förlängning av vardagsrummet som kommer användas mycket nu när den varma tiden är på väg o den andra är bara en lite vädringsbalkong utanför vårt sovrum. Vi har tagit hit vårt favorit möblemang som vi hade på soldattorpet. Passade perfekt o det är skönt att vi kan sitta fyra o njuta av en enklare middag eller bara massa gott kallt rosé eller bubbel...som jag längtar!
Den större balkongen skall bli som en förlängning av vardagsrummet o den lilla ett härligt ljusinläpp i sorummet men också en underbart sätt att vädra.

Tänk att snart kommer man kunna ta morgon kaffet här.
Målet är att få en mysig, varm känsla med massa LED belysning, mysiga textiler som gör att vi kan sitta där långt in på småtimmarna.
Lovar att visa er det färdiga resultatet, dessa underbara inspirations bilderna fann jag på bästa Pintrest. Nu skall jag iväg o köpa jord o min favorit BELLIS, som alltid får välkomna våren hos mig! Ni kommer väl ihåg entrén på torpet!
Ha en underbar eftermiddag i solen, jag har njutit så o gick faktiskt med en ruggsäck till Ica för att handla, älskar att ha allt i närheten!
Ha det bäst!
Kram Anna

2 kommentarer:

Ekenäsliv sa...

Härliga bilder!
Å jag som är på jakt efter fina korgar undrade ju vart de på första bilden kommer från?
vet du?

Ha en fin kväll!
Kram Anna

Anna Inreder sa...

Hej kära Anna!
Som jag skriver i inlägget är bilderna från Pintrest, så tyvärr vet jag inte var de kommer ifrån?
Sist jag var på Ikea såg jag ngt liknande.
Ha en härlig kväll!
Kram anna