söndag 20 mars 2016

DRÖMMEN OM PARIS!

God morgon lördag!
Passade på att ta bilder i Julias rum nu när hon är i Berlin med kompisar.
Ända sedan hon var liten har hon haft en önskan om att bo i Paris o nu skall drömmen snart gå i uppfyllese. I juli bär det av till Paris i ett år som aupair.
Vi får väl se om hon någonsin kommer hem igen?
Om inte kommer jag ha klippkort till paris.
FÖRE:


EFTER:
Hennes fina rum är väldigt enkelt o stilrent med en mix av svart, vitt, guld...o lite silver, det har blivit så bra. Överallt finns det saker som påminner om Paris. Böcker, tavla-poster paris, doftljus o modeböcker o tavlorna. Detta är en stilsäker tjej som har skinn på näsan o vet vad hon vill. Jag har varit ett bollplank men hon har själv bestämt allt. När hon är så stor att hon skall skaffa sitt egna hem, kommer detta rum bli ett kontor eller kanske en WIC- har alltid varit en dröm. Det ligger ju bredvid vårt sovrum...så vem vet!
Grafiskt, bohemiskt o stilrent i en härlig mix!
Kudden är från Slättarpsgård märke Day.

Minnen från resor o favoriter sätter stilen o personligheten.
Gammelfarmors gamla Emma fåtölj passar perfekt in o blev så bra när vi klädde den i ljust o vitt linne.

Tycker det är jobbigt att hon är borta en vecka i Berlin nu under påsklovet. Hur skall jag klara ett helt år?? Hon kommer att älska Paris, finns så mycket att se o göra. Tur att det inte är så långt dit...o hon har plats i sin studio. Njut nu av er familj o er söndag. Nu dags för duschen sedan väntar en härlig o inspirerande dag på Slättarp, hoppas vi ses!
Ha det bäst!
Stor kram Anna

2 kommentarer:

Lisbeth sa...

De underbara zebrorna, är de reseminnen, eller finns de att köpa någonstans?

Anna Inreder sa...

Resminnen från SydAfrika, sorry❤️