torsdag 10 mars 2016

SLÄTTARPSGÅRD + ANNA INREDER...

...på Expo Limhamn!
I dag har det varit seminariedag med olika fackfolk inom bygga o projekt o  allt nytt som händer runt Limhamn. Anna inreder o Slättarpsgård var inbjudna för att skapa en inspirationsmonter o delge vad vi kan göra. Framförallt för vad vi kan göra för framtidens Limhamn när det kommer till inredning, styling o hur vi tillsammans som ett team ser på hur man skapar en hållbar, personlig inredning som sticker ut o inte känns så fyrkantig.

Vi är inte så traditionella i vårt skapande, vi gillar att blanda o mixar gärna in något lite vågat o oväntat.
Natur o växtlighet är ett måste för att en inredning eller styling skall bli balanserad o komplett. Till denna monter har vi använt många vårlökar, kryddor o vårblommor.

Ljuset från fönsterna är underbart, men det som är på andra sidan är inte det vackraste, men känslan som vi förmedlar värmer o skapar vårkänslor o inspiration, o förhoppningsvis en önskan att skapa lite nytt där hemma.
Jag finns på plats i vår monter/ Folketshus på lördag o söndag mellan 10-15. Kom förbi för inspiration o passa även på att ställa frågor, ta gärna med en bild på ert inredningsproblem. Jag finns där för er o alla andra som är nyfikna på Slättarpsgård + Anna Inreder ett unikt samarbete!
I morgon är det fredag...veckorna går så snabbt, det skall bli skönt med helg. Ha det bäst, hoppas vi ses!
Kram Anna


Inga kommentarer: