fredag 17 juni 2016

FRÅN SKEGRIE TILL HJÄRTAT AV ÖSTERLEN...

..snart lämnar bussen vårt första smultronställe Slättarpsgård en unik livstilsbutik mitt ute på åker utanför Skegrie. Ljuvlig miljö med en härlig balandning av mode, inredning o möbler...o väldigt god mat.
Nu går färden vidare till Ting Ute o Inne i Gislövläge. Ett fantastiskt ställe för den kreativa trädgårdsfantasten.

Efter inspirerande asiatiska influenser i svart o vitt med massa vackra trädgårds detaljer o idéer... börjar magen kurra o nu väntar en special beställd lunch på Hörte Brygga. Längtar att äntligen få njuta av denna omtalade mat i fantastisk miljö!
Efter en god lunch skall vi få njuta av närproducerade svenska kryddor o smaka en o annan god blandning. Förhoppningsvis blommar lavendelfälten,  så att vi även får en liten del av Provence på Österlen.
Nu är det dags för en av mina stora favoriter Vacker Vardag, här har verkligen skönheten kommit till gården! Vi skåningar  får ta del av en lite del av underbara Oscar o Clothilde i Stockholm.


Sist men absolut inte minst är Kabusa Design Factory, här hittar du lite av varje o de hetaste på marknaden inom inredning o design.
Vill ni hänga med oss under dagen...så vet ni var jag finns!
Det kommer bli fler resor o inspirationsturer framöver, detta är bara början. Nyfikna på vad som komma skall... så är detta kanske något för dig, hör då av dig med en intresseanmälan till anna@annainreder.se
Hoppas vi ses framöver!
Stor kram Anna
 

Inga kommentarer: