onsdag 12 januari 2011

Trender för L&R!

Idag skall jag ha mitt första party med den nya vår kollektionen för Living and Room, det är söta Jennie som har bjudit hem ett mysigt gäng med tjejer!
Om ni känner att ni skulle vilja ha ett party så mejla mig på anna@annainreder.se.
Visste ni att ni kan som värdinna få upp till 4 produkter till halva priset!

Inom L&R har man fått inspirationen med hjälp av dessa fyra trender:
Skön industrialism
Den industriella stilen växer sig ännu starkare 2011, men nu även med mattare ytor. Genom slitna material, återanvändning och rustika inslag hedrar vi industrin. Uttrycket är rått med ett använt utseende. Grått och beige är basfärger, gärna på råa material som betong, aluminium och andra metaller.

Lekfullhet
Den lekfulla trenden är inspirerad av storstädernas gatukonst/collage i lekfulla klara färger i rött, gult, grönt och blått. Den kombineras gärna med den industriella stilen och tillför då en färgklick som skapar ett fantastiskt blickfång/kontrast. Användning av siffror, bokstäver, mönster och tryck är typiska inslag.

Naturligt ombonat och personligt
I kontrast till det minimalistiska kommer även mer ombonade och personliga hem. Mörka färger i brunt och svart skapar kontrast i kombination med vitt. Det är inne med både högblanka och matta ytor. Trädetaljer är viktiga inslag. Lila är fortfarande en färg att räkna med i inredningen, den vandrar över från klädmodet.

Söt romantik med fräck industriell touch
Den mest feminina trenden är kvinnligt romantiskt. En stil som är charmig och vacker och som passar i både romantiska, nostalgiska och moderna hem. Välj lantlig romantik, shabby chic eller fransk romantik – allt är lika hett. Tänk söta detaljer i glas och silverlook samt härliga textilier med linnekänsla. Lättsamt, oskuldsfullt och chict är ledorden.

Gå in på hemsidan och se om det är något du tror kan passa dig!
Ha en underbar torsdag...imorgon är det fredag.....UNDERBART! Veckorna går såå fort!
Kram Anna

Inga kommentarer: