måndag 3 februari 2014

TIME!


GRACEFUL LIVING är Boråstapeters senaste kollektion.
På ett vackert , elegant och sofistikerat sätt vill de ta oss tillbaka i tiden, men även skapa en elegant känsla med nya mönster och en härlig blandning mellan gammal o nytt. Denna med gamla klockor är min favorit, men vill ni se fler av dessa vackra tapeter kolla då in här.
TIME är något jag gärna hade haft lite extra av denna veckan. Maken är borta och jag har fullt upp plus hus, barn o hund??? Vi får ta en dag i taget!
Hur har helgen varit?
Vi har haft en busy och mysig helg med tjejmiddag, mellokväll och besöka av fotograf plus att jag äntligen har satt igång med träningen ordentligt.
Två gånger i veckan skall jag hinna med vattenaerobic på onsdagsmorgon o vanlig dansaerobic på söndags eftermiddagar. Visst är känslan helt ljuvlig när man kommer hem helt svettig o slut och så vet man att den goda maten står på bordet o familjen väntar. Nej, nu dags att sätta i gång ännu en händelserik vecka......ni vet var jag finns!
Ha det toppen!
Stor kram Anna
 

1 kommentar:

På Selmas gata sa...

Den tapeten var onekligen originell:) Kanske passar i ett hemmabibliotek eller något liknande rum. Spännande med ev.inredningsreportage hemifrån, då har man anledning att känna sig stolt! Ha en fin vecka! Kram/tanja