torsdag 4 juni 2015

MOVEHOME...


...forma ditt hus på 5 Minuter!
Tänk om detta fantastiska erbjudande o sätt att bygga hade funnits för 18 år sedan då vi flyttade in i vårt hus, som då var ett sött litet soldattorp på 64 km. Vi har byggt ut det i två omgångar första till 130km men när barnen blev större o tog mer plats blev det ytterligare 45 km. Nyfikna kolla här!
Tänk om vi hade kunnat göra allt på en gång. Välkomna in på MOVE HOME, endast 3 steg:
  1. Forma ditt hus: Välj en husmodell och börja forma den. Pris får du direkt, på både de olika valen som du kan göra och totalsumman.
  2. Kontakta oss: När du är nöjd sparar du ditt hus. Sedan tar du kontakt med oss, så kompletterar vi med pris för markarbeten.
  3. Vi bygger: Genom totalentreprenad till fast pris tar vi fullt ansvar för byggnationen. Move Home säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare
Jag har valt att visa er husmodell #move20.   Finns så många bra husmodeller...gå in här för att kolla alla modellerna.
Varje modell finns ofta i olika utföranden, här har ni ett exempel på # 20 i vitt. Med små medel kan du få Modell#20 i olika kulörer o tak.
Gör ditt hus personligt o efter era behov, det är ju ni som skall bo där!

Hör Martin o Sofias berättelse, de valde husmodell#19 som verkligen blev ett underbart personligt hem efter deras behov. Låt även MOVE HOME visa er...så här funkar det!
 
Tänk att man kan få in så mycket på 145km o bara på ett plan. Move Home jobbar alltid tillsammans med kunden för att få in så mycket som möjligt på de kvadratmeter man har att jobba med, ett hem med många smart o bra lösningar! Även i vilket väderstreck o håll huset skall ligga på tomten är A o O...man vill ju ha både morgon o kvällssol.
 
Svårare behöver det inte vara...så sätt igång, vrid o vänd, dröm ,
planera, rita o börja bygg ditt drömhus i er telefonen, Ipad eller dator.
När du sedan känner dig redo för nästa steg så kontakta Move Home, som tar de er vidare till nästa steg på vägen mot er dröm!
Efter knappt ett år står ert hus klart att flytta in i ...välkommen hem till er själva!
Hoppas detta sponsrade inlägg i samarbete med Move Home kommer ge er inspiration o kanske ett dröm hem framöver. 
Njut av er torsdag, så glad att det är sol för i dag är det dags för årets första student...Stort grattis till dig Tim!
Kram Anna

Inga kommentarer: