tisdag 8 mars 2016

RÖD TRÅD...

...genom hela vår nya dröm!
Jag har valt att hålla mig till olika blå nyanser mixat med mässing, antika fynd o våra favoriter. För att inte göra det för gulligt eller guldigt, kaxar vi till det med svarta möbler o detaljer. Att hålla sig till en o samma färgaskal i en öppenplanlösning gör det mer balanserat o enklare att förändra, allt hör liksom ihop!
Lägenheten blir helt underbar när ljuset strålar in, trots att det syns att vi både behöver damma o putsa fönster.
Noggrann o lång planering ligger bakom denna röda tråd, ni kommer väl ihåg detta inlägg! Redan innan vi flyttade in hade jag en klar tanke o ide om hur det skulle se ut o därför var det också lättare att rensa, slänga o sälja det som varken passade eller fick plats.
Detta magiskt fina mässings glasbord var nog en av de första o bästa loppisfynden jag gjorde innan vi ens hade sett lägenheten...men tycker man om något så hör man!
Många favoriter har fått följa med men vissa är självklart nya. Blomman från Day är en stor favorit som nu även har en kompis! Den skall nog få ta plats på spegelväggen.
Tavlor har vi stående lite överallt o när det kommer till upphängning... tänker vi skynda långsamt, men denna nostalgivägg med mina paradis ( Falsterbo, Brantevik o Vellingebacken) hade jag klart för mig. Sakta men säkert börjar saker falla på plats. Denna drinkvagn blev så bra o över den skall en  ljusande juvel få hänga. Nej, nu väntar havet o solen på mig...dags för PW!
Ha det bäst!
Kram Anna

2 kommentarer:

Ekenäsliv sa...

Gillar verkligen stilen i er lägenhet!!
Så balanserad och jag älskar med blått :)
Ha en fin kväll!
Kram Anna

Anna Inreder sa...

Tack söta du, det värmer!
Ha en härlig kväll, kram Anna