måndag 10 oktober 2016

STOREFACTORY HOS...

...House Of Palladium.
Hösten är verkligen här o jag blev så glad när jag var på House of Palladium sist. Kolla här. De hade tagit in Store Factory ett ganska nytt märke på markanden.
Ägarna Madeleine o Mats beskriver märket som Ett varumärke i linje med naturen. 
"Med lång erfarenhet inom inredningsbranschen och detaljhandel kände vi att det saknades något för de svenska hemmen. Därför skapade vi Store Factory. Ett svenskt varumärke med närhet till naturens rena linjer, vars produkter kan älskas i såväl stadsvåningen som stugan på landet.
Vi är stolta över och värnar om det skandinaviska arvet och den inhemska tillverkningsindustrin. Därför designas många av våra produkter i Sverige, av oss själva eller i nära samarbete med formgivare utanför huset. En del av våra produkter produceras också i Sverige, för att stödja svensk industri och värna om de resurser vi har."
  
 
Glasljusbollar o klockor, vackra cirklar att antingen hänga eller sätta på vägg. Skapar verkligen höststämning i vilket hem som helst o så stilrent o mysigt...gör det på ditt sätt.
Behöver ni mer inspiration så boka redan in den 15/11(kvällstid), för då kommer jag till House of Palladium o skapar höst, vinter o jul stämning med bland annat med detaljer från just Store Factory...om de finns kvar till dess, Fniss!!
Visst är dessa cirklar både i svart o vitt så fina. Sätta på vägg eller hänga i fönster...nästan som min favorit! Snygga enkla hyllor både kvadratiska o avlånga, ett enkelt sätt att skapa mys o en liten personlig stilleben/gruppering på. 
Dagens tips:
Ger så mycket o tar så lite plats, perfekt i en hall, gästbadrum eller varför inte ett barnrum men lite böcker o en söt nattlampa?
Vackra enkla ljustakar kan man inte få för många av, eller?

Hinta lite inför julen är inte fel... kolla in deras helt underara stjärnor...vill ha! Så skriv nu in den 15/11 i almanackan...så hoppas jag att vi ses!
Tänd ett ljus, ta något värmande...hösten är verkligen här.
Stor kram Anna

Inga kommentarer: