måndag 7 oktober 2013

Första dagen på......


...ÖSTERLEN!
Som samlingspunkt hade vi  3 MAGASIN i Ystad, en underbar butik som har allt vad en kvinna kan behöva både när det kommer till inredning och kläder. Tyvärr var mycket annat stängt i och med att lågsäsongen har börjat men underbara Maria på REUNION, öppnade sina dörr fast att hon just hade fått en stor container från Marocko, finns det hjärterum så finns det stjärterum!


Efter att alla shoppat loss som galningar bar det nu av till JEPPSSONS som för ett år sedan togs över av Anna O Tong. De driver även URBAN LIVING både som nätbutik och december ut som outletbutik i Simrishamn. När vi äntligen kom fram till denna moderna och stilrena miljö mitt i Hammenhög, var bordet dukat för lunch. Vi satt alla en lång stund och njöt av Annas långa erfarenhet och hur hon hade hamnat just här i lilla Hammenhög! Man kan verkligen säga att vi var en del av installationen!! Undra vad de andra kunderna tänkte?


Nu vände vi bilen lite närmare vårt slutmål, men först ett sista stopp för dagen på ALMA O ARTUR. Här hittar man underbara handplockade indiska möbler där alla intäkter går till barn i Indiens slumområden. Butiken finns i en stor gigantisk lada och det är otroligt kul att gå och titta på alla dessa handplockade föremål. Jag fick en underbar känsla av att gå runt i denna fantastiska miljö, det tog mig direkt tillbaka till Indien!

Äntligen framme i mitt paradis, blev det god middag, massa vin och fantastiskt glada, sporrande och kärleksfulla skatt! Tack än en gång för att ni finns Susann, Jannice, Daniella o Sofie.
Vi höll på in på småtimmarna.....i morgon får ni se del två av vårt äventyr!
Välkomna då!
Nu kaffe och mys, välbehövligt efter en lång dag på detta nya projekt!
Ta hand om varandra!
Kram Anna

Inga kommentarer: