tisdag 27 december 2016

VÅR GLITTRANDE JUL.

God morgon!
Vilken underbar o glittrande jul vi har haft. Vi har verkligen njutit av att vara tillsammans med massa olika familjekonstellationer. Middagar, luncher, aktiviteter o bara hängt i soffan. Dagarna har verkligen sprungit iväg.
Kom på att jag inte riktigt har visat mina fina matbordsstolar. Vi köpte 4 st. från DAY HOME som vi har mixat med 4 loppisfynd som jag skall klä om o måla till våren. Ni vet att gillar o mixa!!
De är så sköna, men tar sin plats så de 4 nätta loppisfynden blev helt perfekta till. Oftast är vi ju bara 4 men man vill ju kunna duka till fler. Man kan sitta lätt 8 runt bordet som är från PB Home, köpt på Slättarpsgård.
Hela julen har matbordet glittrat o glimmat tillsammans med julrosor o olika nyanser av blått. Min jul har verkligen varit glittrande o gått som en "blå tråd" genom hela lägenheten.
Favorit blomman fick även förgylla varje servett...visst är det så enkelt o vackert!
Nu börjar vi verkligen landa i drömmen o denna del av lägenheten är en stor favorit. Var först rädd att det skulle bli för mörkt men så mycket svart...men den blå väggen o de guldiga detaljerna gör det så balanserat o vackert.
Små glittrande pappersgranar blev vårt julpynt i år, finns även som girlang!
En dukning som passar lika bra till nyår...hoppas den kan inspirera!
Njut nu av era mellandagar, här hemma är det dags för mig att jobba lite. Tomtenshus skall tömmas o sen väntar ännu en härlig middag med vänner.
Nu passar vi på att njuta lite extra av vår tid med Julia, om 3 dagar bär det av till Paris igen. Självklar skall hon fira nyår i Paris, vem hade inte velat det?
Ha en härlig torsdag!
Stor kram Anna

Inga kommentarer: