söndag 5 oktober 2014

GRAYPANTS...

...ursnygga wellpapps lampor!
Ännu en härlig morgon, vilka ljuvligt varma o soliga dagar vi har just nu. Nu när den mörkare tiden börja krypa närmare är Graypants lampor ett underbart sätt att skapa mys o värme i höstmörkret.
Visst är de fantastiska, skapade av en ung holländare o en amerikanare som träffades under deras arkitekt utbildning. Istället för att bara rita hus o byggnader kände de att det ville skapa något som skulle lysa upp kvällen på samma underbara sätt som morgonsolen gör...resultatet blev de här underbara wellpapplampor i massa fantastiska modeller o storlekar. Nyfiken på att höra lite mer om deras historia, kika då in här.
Det är inte bara lampornas ljus som är underbart utan även sättet wellpappen är formad som tillsammans med ljuset från olika vinklar skapar en underbart värmande o gyllene låga. Ett ljuvligt sätt att skapa värme i en stilren eller minimalistisk miljö. Vill ni känna o klämma på dem? Kom då till Slättarp o upplev dem i verkligheten, jag lovar att ni inte kommer bli besvikna! Vill ni även ha hjälp med hur du piffar till ditt hem eller höst garderob, så finns jag på palats i dag eller boka en privatt kväll med dina väninnor, vi skräddarsyr då en unik kväll för er, låter detta spännande?Då hittar du mer info här.
Hoppas vi ses eller hörs!
Stor värmande kram
Anna
 

Inga kommentarer: